Kada pomislimo na vjenčanja i plavu boju odmah pomislimo i na onu tolikoposebnu rečenicu “Nešto plavo…”, A kad pomislimo na tople nijanse narančaste osjetimo topli dodir sunčevih zraka, toplih dana idealnih za vjenčanja. Zato nam se ova paleta čini posebnom.

Zamislite linije plave, pepeljasto plave, sive, kremaste, bež, narančaste, bakrene, te one nešto tamnije smeđe, boje hrđe… Na istom papiru, na komadu tkanine. I kako vam se čini? Lijepo, estetski privlačno. To je dovoljno da razmislite o ovoj paleti boja i za vaše vjenčanje, jer ova paleta koliko god predstvalja različite boje ona i spaja različito u privlačno. Stručnjaci za boje ovu paletu predstavljaju kao idelanu za proljeće ali ona se ovisno o intenzitetu pojedinih boja savršeno uklapa i u ostala godišnjja doba.

Ova će paleta boja grijati, buditi pažnju, pozvati vas da uključite raznolike elemente u kreiranje doživljaja. A sloboda kreacije je i više nego dopuštena, pa tako razmislite o kojem tonu žute, lila ili vrlo popularne sivo zelene. Upravo tim dodavanjima vi ste u mogućnosti prilagođavati odabranu paletu vašim željama, godišnjem dobu, stilu, mjesti i trenutku vašeg vjenčanja. Jer osim modnih odabira i nakita, ovo je poziv za odabir cvijeća, svijeća, stolnjaka i slaveta, tanjura i čaša, rasvjete, pozivnica…

Uživajte!

 

Rodarte Fall Winter 2020

Tekst M.R.

Fotografije Story vjenčanja press

Sve za vaše vjenčanje