Promocija magazina Story vjenčanja održana je u Muzeju za umjetnost i obrt, u kojem su uzvanici mogli uživati i u trenutnom postavu izložbe „U dobru i zlu“. Čitajući dio svoje kolumne iz Story vjenčanja, Zoran Šprajc nasmijao je sve prisutne, a svojom pojavom i prekrasnim glasom Sandra Bagarić, također kolumnistica Story vjenčanja, uveličala je promociju magazina izvedbom prigodne pjesme Ja ljubim u pratnji supruga Darka Domitrovića.

Zrinka Ferina, glavna urednica Story Vjenčanja, prikazala je savršenu formulu za divan početak izlaska magazina Story Vjenčanja kroz nekoliko riječi „Spajanje magazina Vjenčanja, koji je već godinama najveći autoritet na svom području, s najutjecajnijim celebrity časopisom Storyjem, koji je prva adresa svima koje zanimaju zvijezde, moda, beauty i partyji – pravi je „match made in heaven“.

Magazin Story vjenčanja odlikuje prepoznatljiv pristup i kad je riječ o trendovima u modi i ljepoti te insajderskim pogledima na vjenčanja slavnih, ali i iskustva zvijezda iz prve ruke. Među brojnim iznenađenjima valja izdvojiti kolumne urednika i voditelja na RTL-u Zorana Šprajca i operetne dive Sandre Bagarić, koji će u svakom broju donositi duhovite i iskrene sličice iz svojih dugovječnih brakova. Prvu naslovnicu krasi voditeljica Antonija Blaće koja je usto i otkrila detalje o svom nadolazećem vjenčanju. Svi uzvanici mogli uživali su u prekrasnom interijeru za koji se pobrinuo kreativni tim Showroom-a, a gosti su se zabavljati slikajući se s posebnim vjenčanim artiklima u Photoboutique-u, a uzvanici su na odlasku dobili novi magazin Story Vjenčanja, mirisne soli i blokiće posebno rađene za Story Vjenčanja u izvedbi kreativnog tima 2Have&2Hold te slatkim pralinama Story Vjenčanja cateringa Zvona i opojnim mirisima Chloe.

Foto: Robert Gašpert

Otkrijte više na http://www.story.hr/galerija/story-vjencanja-spojila-bojanu-gregoric-vejzovic-jacquesa-houdeka-anicu-kovac-i-gorana-grgica

Sve za vaše vjenčanje