Danas, kada je zaštitna maska postala neizostavni dio našeg outfita, želimo da je prije svega udobna i mekana, ali želimo i da je lijepa. Zaštitne maske su postale modni dodaci od kojih biramo najbolje modele kroz koje ćemo izraziti svoju osobnost. One se nalaze i na popisu esencijalnih stvari koje u doba pandemije moramo imati nadohvat ruke, jer noseći maske čuvamo sebe i druge. Brojne domaće i svjetske zvijezde vješto kombiniraju maske za lice s outfitom zbog čega su one postale neizostavan modni detalj.

Kako trebamo brinuti jedni za druge, u suradnji s domaćim modnim brendom Tara fashion, tjednik Story vam ovaj tjedan daruje najpoželjniji modni dodatak – cool pamučne maske za lice originalnog dizajna s različitim motivima namijenjenim ženama i muškarcima. Odaberite i vi svog favorita između 6 različitih modela ovih višekratnih maski – zaštite sebe i svoje najmilije.

Ekskluzivno izdanje Story + maskica za lice na dar u prodaji je od 3. veljače 2021. u ograničenim količinama. Požurite po svoju.

Sve za vaše vjenčanje