42 North Weddings agencija je za organizaciju vjenčanja iza koje stoje Francie Dorman i Brott Cole, organizatorice s velikim iskustvom u organiziranju vjenčanja i evenata. Njihova su vjenčanja tipična američka, s željom kreiranja jedinstvenog doživljaja i vrhunske usluge. O njihovim vjenčanjima pišu svjetski časopisi vjenčane tematike a posebno privlače visoko estetske fotografije. A što one govore o trendovima u vjenčanjima?

Najveći trend za 2020. – Ne klasične vjenčanice! Moda inspirirana kombinezonima, plaštevima, jednostavnim modelima njihova je vizija mode u 2020. kao i uključivanja u sama vjenčanja umjetnika poput glazbenika i umjetnika.

Trend koji preporuča zadržati – Vjenčanja bez velikih proslava, proslave u krugu obitelji i najbliskijih prijatelja.

Trend koji treba zaboraviti – Večere koje količinom hrane nadmašuju ono što proslava vjenčanja mora biti. Zato je važno odabrati mjesto sa stilom i sadržajem kako bi se ukazalo na klasične vrijednosti vjenčanja.

Najbolji savjet – Prije rezervacije prostora budite sigurni u vaš budžet i željeni broj uzvanika. Ne pretjerujte i budite svoji, poručuju Francie i Brott

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE 42 North Weddings

Sve za vaše vjenčanje