RESTORAN LAGUNA godinama je prepoznatljiv među najljepšim i najvećim restoranima za vjenčanje na području grada Zagreba (prima od 100 – 800 osoba), a sada je u svoju ponudu uvrstio i vlastitu glamuroznu i elegantnu dekoraciju mladenačkoga stola uz koju ćete uvelike uštedjeti na organizaciji svadbene svečanosti.

Minimalizam u dekoraciji i profinjenost novi je trend u uređenju svadbenih sala s čime u korak ide i restoran Laguna. Već pri samome ulazu u salu, ostati ćete zapanjeni pogledom na veliki plesni podij, kamene zidove, stakleni strop, a sada i na poseban izgled mladenačkoga stola. Uz sve to, podsjećamo vas da rezervacijom svadbenih svečanosti u restoranu Laguna u razdoblju od 01.11.2014.-01.04.2015. ostvarujete velike popuste iznenađenja.

U sklopu Centra Elez u kojemu je restoran Laguna, nalaze se i Sobe Elez, gdje mladencima poklanjaju gratis prvu bračnu noć u luksuznim apartmanima.

Za više informacija posjetite www.elez.hr, pošaljite upit na restoran-laguna@elez.hr ili nazovite na broj telefona 01 2022 711 i 091 2348 773.

Sve novosti iz restorana Laguna o svadbama od 35 eura možete pratiti i na društvenim mrežama:
https://www.facebook.com/RestoranLagunaElez?ref=hl
https://twitter.com/LagunaMarketing

Sve za vaše vjenčanje