Možete li podnijeti činjenicu da će jesen postati uzbudljivija od ljeta? Ako je vaš odgovor “Da”, čitajte dalje… I potražite listopadsko izdanje Cosmopolitana na svim kioscima od 25. rujna

Istina, godinama smo bili nepravedni prema njima. Dva su se psića našla na naslovnici Cosmopolitana – jednog je držala Olivia Munn, a drugog Paris Hilton, a mačaka, pravih diva kojima ne treba ni eyeliner ni stručni vizažist za cat eyes, dosad nije bilo. Evo, ispravili smo tu nepravdu, a da bismo se iskupili, u novom broju Cosmopolitan ima i specijal o kućnim ljubimcima. Jer kakav je to časopis koji se specijalizirao za sve vrste odnosa i ljubavi, a koji nema i ljubimce.

Kad smo već kod odnosa i otvorenih razgovora, u ovom broju Cosma čeka vas i više nego detaljan ljubavni test koji možete riješiti sami, a možete ga ispuniti i sa svojim partnerom (ili mu barem pročitati neke rezultate naglas kako biste napokon iskreno stavili karte na stol umjesto da se durite poput neke mačke) te veliki vodič za brucoše koji su napisali studenti prve godine Edward Bernays University Collegea iz Zagreba.

Bez brige, preskočili smo sve formalne stvarčice tipa referade, pečati, stipendije, a bacili se samo na životno važne teme kao što su izlasci, ekipa, frendovi, zabava, mjuza, Instagram, Tinder, ljubav, dejt i, naravno, seks. No dobro, svima je jasno da ove godine ništa od brucošijada i putovanja, no to nipošto ne znači da to ne možemo raditi u mašti ili putovati pomoću parfema. Ili barem dejtati s frajerima putem videopoziva. Ok, Zoom možete iskoristiti i za to da rasturite na intervjuu za posao…

U slobodno vrijeme naučite sve o tome kako najaviti svoju novu ljubavnu vezu na društvenim mrežama, kako bi izgledala vaša karijera na TikToku, trebate li se ošišati ili ne, patite li možda od sindroma Pipi Duge Čarape, kako izdržati na poslu ako ste introvert, tko vam je sisterica po horoskopu, kako se riješiti maskni (akne od maski), zašto seks u vrijeme menge više nije tabu, koje igrice pod hitno uvesti u spavaću sobu ako vam je veza zapala u rutinu i što sve možemo naučiti od Chrisa Evansa.

OK, pronašli smo za vas i super trendove. Evo, obećavamo da nema leopard printa kojim se Cosmo suradnica overdozirala. To smo stavili i na naslovnicu, no sada nas užasno brine što ćemo s tim kada mačji print postane in.

Potražite listopadski broj Cosmopolitana na svim kioscima od 25. rujna!

#OstanimoPozitivni #OstanimoCosmo #cosmooctoberissue #cosmoprint #cosmodigital

Čitajte Cosmo i u digitalnom ruhu, pojedinačno ili u obliku pretplate.

Više doznajte ovdje

Sve za vaše vjenčanje