Svijet vjenčanja je poseban, drukčiji i nadasve inspirativan zahvaljujući velikom broju ljudi koji ga oblikuju, u kojem se iz sezone u sezonu pružaju nove mogućnosti, a sve inspirirano željama i vizijama budućih mladencima. Trendove kreiraju profesionalci osluškujući, mjereći i predviđajući, a na svakome je paru da otkrije boje, motive, lokacije i stilove koji kao da su krojeni baš za njihovo vjenčanje.

Otkrijte naš top 3!

# Boje Maroka

I dok vjenčanja volimo odijevati u nježne nijanse, predstavljamo vam impresivnu paletu boja inspiriranu Marokom. Zamislite boje pustinje, mora, plavog neba, zelenih palmi, začina… dodajte motive, toplinu sunca, posebnost lokacije i začinite svoje vjenčanje na jedinstven način. Cvijeće, brojne svijeće, viseći lampioni i uljne lampe, tkanine i jastuci, odlični su detalji koji će zabljesnuti u odabranoj paleti boja.

# Jedinstvena mjesta

Organizacija vjenčanja sastoji se od nebrojenih detalja, a čarolija počinje zarukama te određivanjem datum i odabirom lokacije. Veliki dio vaše vjenčane priče ovisi upravo o odabranom mjesto, a trend koji oduševljava su vjenčanja na neobičnim mjestima poput urbanih oaza, koncertnih dvorana te na livadama, pod vedrim nebom, u maslinicima ili jednostavno uz veličanstvene iznajmljene privatne prostore. Izbor je vaš.

# Maksimalizam

Posljednjih sezona često smo se susretali s pojmom minimalizma, ali nova je sezona donijela zaokret – vraćamo se raskoši i luksuzu. Stoga neka vas ne iznenadi povratak vjenčanica s raskošnom suknjom, ali i velikih cvjetnih dekoracija, kristalnih lustera, postava stolova, boja i dekora. Birajte u skladu s lokacijom, temom vjenčanja, ali i osobnim stilom uz savjet da prvim bračnim koracima nazdravite vrhunskim pjenušcem iz vrhunskih čaša. Jer vi to zaslužujete!

Saznajte više u časopisu Story vjenčanja!

Sve za vaše vjenčanje