Maštate o vjenčanju iz snova, nezaboravnoj djevojačkoj, „the“ rođendanu ili poslovnom eventu koji će se pamtiti? GoDJi enetertainment agencija je specijalizirana za najam vrhunske rasvjete, razglasa, DJa i karaoka zaslužan je za realizaciju mnogih događanja i nezaboravan doživljaj.

Rasvjeta se danas koristi za dekoraciju prostora, za naglašavanje značaja i davanje svečanije, ekskluzivnije i upečatljivije priče događanjima ali i stvaranje ugodnog decentnog ambijenta – od otvorenja trgovina, izložba, filmskih priredbi, modnih revija, poslovnih konferencija, koncerata pa sve do svadbenih svečanosti, djevojačkih i momačkih kao i rođendana, koji uz najam rasvjete dobivaju dodatnu vrijednost i dimenziju. 

GoDJi entertainment specijalizirao se za najam rasvjete za sve vrste događanja – od vanjskih do unutarnjih, malih i velikih, jednostavnih i onih složenih događanja. Tako su zadnjih godina zaslužni za mnogo oduševljenih mladenaca kojima je, zahvaljujući najmu rasvjete za vjenčanje, prvi ples bio kao u nekoj drugoj dimenziji gdje je sve oko njih zastalo i bilo u mraku osim njih, zadovoljne direktore i upravu korporacija na čijim su konferencijama govornici bili dodatno stavljeni u prvi plan uz decentno pozicioniranu rasvjetu, marketingaše i PRovce koji su oduševljeni odazivom i promo fotografijama za otvorenje trgovina ili proslava obljetnica ali i za nasmiješena lica malih slavljenika koji su svoje rođendane proslavili uz prvi ples sa simpatijom pod disko kuglom i svjetlima koja će pamtiti cijeli život. 

Svi smo svjesni koliko je dobra atmosfera važna za cjelokupni doživljaj, zato je i glazba jedna od ključnih stvari na koju treba obratiti pozornost u planiranju. DJ je izvrsno rješenje čiji repertoar može biti glazbena podloga za razgovore, kao dio protokola za naglašavanje važnih trenutaka večeri i okidač za ples mladenaca, uzvanika, rođendanaca ili prijateljica na djevojačkoj večeri.

 

 

Specijalni efekti stavljaju točku na „i“ događanjima te se savršeno uklapaju uz najam rasvjete kao i karaoke show koji će biti pravo iznenađenje večeri za sve generacije. U ponudi iskusnog GoDJi tima tako se nalazi i niski dim koji će ispuniti prostor i stvoriti poseban ugođaj, poput hodanja/plesanja po oblaku što je posebno zanimljivo na svadbama tijekom prvog plesa ili za različite scenske nastupe. Nekim drugim eventima možda bolje pristaje obični dim koji će ispuniti cijelu prostoriju zahvaljujući čemu će light show dodatno doći do izražaja. Također laser show može biti iznenađenje večeri a projiciranje logotipa tvrtke, slogana ili imena slavljenika na stropu ili zidu dat će pečat vizualnom konceptu događanja. Najam rasvjete tako je s godinama postao ne samo trend nego i ”must have” događanja koja žele ostaviti trag.

 

Za najam rasvjete, DJa, razglasa i karaoka kao i sve savjete, te suradnju u izradi koncepta događanja, tehničko postavljanje i provedbu navedene opreme i aktivnosti GoDJi tim je provjereni partner.

 

 

 

Sve za vaše vjenčanje