I ovo ljeto vaš omiljeni časopis National Geographic Hrvatska donosi ljetni paket – tri ovogodišnja izdanja za samo 39 kuna! Pronađite zanimljive priče u ljetnom paketu koji sadrži tri izdanja, od siječnja do svibnja ove godine, koje obrađuje hrvatsko izdanje National Geographica.

Siječanjsko izdanje donosi glavnu temu o boli te istraživanju znanstvenika kako ga učinkovito liječiti, a možete doznati i sve o krupnookim vretencima, žabama Kostarike, penjačkim stijenama u Tasmaniji, održivom razvoju i smanjenju nejednakosti.

U broju za veljaču National Geographic Hrvatska donosi veliku reportažu o Keltima, narodu kojeg više nema, a nastanjivao je gotovo cijelu Europu te ostavio trag u kulturi i povijesti Starog kontinenta. Uz naslovnu reportažu tu je i priča o Clotildi, posljednjem brodu s robljem za Sjedinjene Američke Države, kao i tema o tome kako suvremena kultura i modna industrija redefiniraju pojam ljepote. Broj za veljaču donosi i reportažu o začinu kardamomu, temi o tarotu, neobičnim fotografijama cvijeća, kao i brojnim drugim zanimljivim člancima u žutom okviru.

Naslovna tema broja za ožujak govori o cirkularnoj ekonomiji, kako smeće mora nestati te kako ga pretvoriti u nove proizvode. Reportaža o pčelama nastala je promatranjem pčela medarica u divljini u njihovu prirodnom okruženju. Kultura ili mučenje, to je pitanje koje se nameće zbog tretmana japanskih makakija u cirkusima, a doznajte i kakva je budućnost otetih nigerijskih učenica.

Travanjski broj National Geographica posvećen je Danu planeta Zemlje, a prvi put u povijesti magazin ima dvije naslovnice – s jedne strane je pesimističan pogled na budućnost, a s druge optimističan. Sami odlučite što nas doista čeka 2070. godine, kada će se obilježiti 100 godina Dana planeta Zemlje. Izniman broj koji vrijedi pročitati!

U svibanjskom broju pročitajte kako kukci nestaju zabrinjavajućom brzinom, a bez njih nema ni života na Zemlji. Uz to pročitajte i veliku reportažu o autizmu, kako odrasti s tom bolešću i kako je rano uočiti. Tu je i tema o privatno-državnim parkovima u Južnoj Americi, o talijanskim tradicionalnim stočarskim stazama te o neizbježnom koronavirusu.

Potražite National Geographic Hrvatska ljetni paket na svim kioscima, odaberite tri ovogodišnja izdanja te se inspirirajte brojnim zanimljivim temama i uštedite 57 kuna.

Sve za vaše vjenčanje