Jednostavne a efektne, Borboleta narukvice hit su i ovog ljeta! Prepoznatljiv leptir na svilenom koncu je i stilski odabir broj jedan magazina Elle. Stoga potražite ekskluzivno izdanje Elle x narukvica Borboleta po cijeni od 59,90 kuna na kioscima od 20. srpnja

Vodeći modni magazin Elle i renomirani hrvatski brend nakita, Borboleta, ‘vole’ se drugu godinu za redom! I ovog ljeta Elle je pripremio pravu modnu poslasticu za čitateljice – ekskluzivan ljetni paket s narukvicom by Borboleta! Zablistajte s must have dizajnerskim komadom nakita. Odaberite između dva modela: prepoznatljiv leptir u zlatnoj boji na crnom koncu što će istaknuti vašu preplanulu put ili ljetnu verziju u plavoj boji koja je inače i hit 2020. godine. Dakako, u paketu s magazinom Elle za 59,90 kuna!

Decentna, a istovremeno posebna, Borboleta narukvica na koncu i s leptir privjeskom prepoznatljiva je ne samo u Hrvatskoj, nego i diljem svijeta.

Leptir kao simbol sreće

Borboleta predstavlja priču o prijateljstvu, ljubavi i sreći kroz nakit izrađen od zlata, srebra te poludragog kamenja na svilenim končićima što daju jedan potpuno novi izričaj emocija kroz nakit namijenjen svim damama koje kroz svoju jednostavnu narukvicu žele pokazati kako su sitnice ono što ih čini sretnima.

Leptir je simbol neumornog prijateljstva, veze koja traje vječno. Borboleta je izgradila svoj kredibilitet prodajom poklona za prijatelje i voljene, gdje svaki simbol dolazi sa svojom pričom. Tako ni leptir nije iznimka, ovdje je da kaže vašem prijatelju – Od svih darova koje je život poslao leteći prema meni, najbolji je spoznaja da si tu. Dobri trenuci s najboljim prijateljima, u konačnici, kreiraju najbolje uspomene.

Potražite dizajnersku narukvicu Borboleta s ugraviranim logom vašeg omiljenog magazina. Ako više naginjete klasičnom stilu, za vas je idealan leptir u zlatnim tonovima na crnom koncu, a ako slijedite trendove i ljetni ste tip – potražite narukvicu u plavoj boji koja ‘vlada’ ove godine!

Cijena ekskluzivnog izdanja EllexBorboleta je 59,90 kuna, a dostupno je na kioscima od 20. srpnja! Osigurajte svoj paket na vrijeme jer količine su ograničene. ELLE – Ljepota je unutra!

Što vam donosi kolovoško izdanje Elle magazina pročitajte ovdje

Sve za vaše vjenčanje