Za sve zaljubljenike u svijet vjenčanja jedno ime posebno je važno. Mindy Weiss. Svjetski poznata i uvažena organizatorica predivnih vjenčanja i nezaboravnih evenata, kreira vrhunske doživljaje već više od dva desetljeća. Iza njezinog imena stoji tvrtka Mindy Weiss Party Consultants te tim kojem ova dama uvijek zahvaljuje na kreativnosti i predanosti. Slušati i učiti od Mindy Weiss je privilegija, a upravo zbog iskustva i statusa za svoja vjenčanja te brojne evente angažirali su je i slavni Ciara i Russell Wilson, Ellen DeGeneres i Portia DeRossi, Sofia Vergara i Joe Manganiello, Channing Tatum i Jenna Dewan, Heidi Klum, Pink, članovi Kardashian obitelji… Zato je zanimljivo što o trendovima u svijetu vjenčanja govori upravo slavna Mindy.

Najveći trend za 2020. – Ne klasično cvijeće! Umjesto svježeg cvijeća u prvi plan dolazi suho, u svim nijansama i predivnim kombinacijama.

Trend koji preporuča zadržati – Zelenilo! I to ne samo u cvjetnim dekoracijama, već i u tkaninama, dekoraima i namještaju također!

Trend koji treba zaboraviti – Cvjetni zidovi. Dovoljno smo ih se nagledali, poručuje Mindy.

Najbolji savjet – Uzmite si dovoljno vremena i ne pokušavajte isplanirati čitavo vjenčanje odmah po zarukama. Uživajte u procesu, savjetuje svjetski poznata organizatorica vjenčanja.

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Mindy Weiss Party Consultants

Sve za vaše vjenčanje