Potražite novi broj Men’s Healtha na svim kioscima od 23. veljače!

Mario Mlinarić – Strength & Conditioning već je jednom bio na naslovnici MH-a: bilo je to u listopadu 2008. godine. Mario je tada bio u majici koju je ovog puta morao ostaviti prije snimanja u garderobi. Mario brine o tome kako da skinete kilograma, dok osobni trener Marko Lončar kroz treninge, prehranu i suplemente – pomaže onima koji imaju problema kako nabaciti masu.

U novom su broju i dvije trenerice – Elma Rekić opisuje kako je postala tek treća Europljanka koja se može pohvaliti certifikacijom za Tacfit Team Leadera, dok Janka Budimir prezentira trening kojim ćete osnažiti mišiće corea. Denis Jason Rajčić je čitateljima Men’s Healtha prezentirao drugi dio trilogije o hibridnom treningu (ovoga puta je u pitanju trening za noge), a tu je i vodič kroz trening za sve dobne skupine – jer u pedesetima ipak ne možete trenirati na isti način kao što ste trenirali u svojim dvadesetim godinama.

U novom broju Men’s Healtha možete pročitati i kako putem oglasnika opremiti kućnu teretanu, kako palačinkama srezati trbuh i kako spasiti nekome život u kritičnim trenucima, a Cedevitin košarkaš Demetris Nichols čitateljima pojašnjava kako za snažne i eksplozivne mišiće konzumiranje mesa uopće nije potrebno.

Žao nam je samo što u ovom broju nismo prezentirali i trening s lopatom za snijeg ;)

Novi broj najbolje građenog časopisa za muškarce potražite na svim kioscima od 23. veljače!

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje