Raskošna mandala, ukrašena s 2133 kritalića zauzimala je centralno mjesto na pozornici i blistala u punom sjaju pod svjetlima reflektora. Naša misica dobila je prigodu pred brojnim uglednim gostima osobno predstaviti ovo jedinstveno umjetničko djelo. Odjevena u zanosnu Sherri Hill haljinu, nasmiješena i dostojanstvena, Antonija je s nekoliko dojmljivih rečenica potakla aukcionare da budu darežljivi i postigla najvišu cijenu – čak 6500 funti je kupac ponudio za njenu madalu te pridružene darove Tunisa i Miss Južne Koreje.

„Hrvatski dar bio je „zvijezda večeri“, predstavljen je kao zadnja ponuda i postigao je najvišu cijenu! Beskrajno smo zahvalni autorici Gordani Grahovar koja je nesebično darivala svoj rad u humanitarne svrhe i omogućila Antoniji da na divan način predstavi sebe i svoju zemlju. Silno nas zanima u čije ruke je otišla mandala ali ime kupca još nismo saznali. Čim doznamo – javit ćemo!“ – kaže organizatorica izbora za  Hrvatske Iva Loparić Kontek.

U Londonu na izboru za Svijeta ovih dana je raspored aktivnosti ispunjen je do zadnje minute. Naime, započele su intenzivne probe koreografija koje će se izvoditi na finalnoj večeri 14. prosinca u glasovitoj dvorani ExCel, a organizatori poručuju da se ulaznice za taj spektakl fantastično prodaju i da očekuju maksimalnu popunjenost.

Sve za vaše vjenčanje