Nakon prvog Yammatova s Marcom Almondom, drugog s grupom ABC i simfonijskim orkestrom pod ravnanjem Oskarovke Anne Dudley u prenapučenoj zagrebačkoj galeriji Lauba – vrijeme je za prvo ljetno Yammatovo na jednoj od apsolutno najljepših koncertnih open-air lokacija u Hrvatskoj i šire. Na šibenskoj ljepotici, tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku, u ponedjeljak 14.08.2017. s početkom u 21 sat održat će se jedan od najzanimljivijih ovoljetnih tuluma – Ljetno Yammatovo fueled by Cockta!
Pod zvjezdanim nebom Sv.Mihovila sve generacije posjetitelja moći će uživati u glazbi Jinxa, Nipplepeoplea, Opolopa i Yammatovih DJ-eva.

Jinx, najpoznatiji hrvatski pop sastav predstavit će svoj novi album naziva Pogrebi&pomiriši, ali će i zabavljati publiku sa svojim legendarnim pjesmama poput “Smijem se“, “Bye bye baby bye”, “Tamo gdje je sve po mom” i mnogim drugim hitovima.

Nipplepeople je mlada elektropop grupa koju čini tajanstveni zamaskirani dvojac. Njihove pjesme “Sutra“ i “Frka“ nalaze se na top ljestvicama najslušanijih pjesama, a njihovi koncerti pune dvorane i festivale diljem regije, ali i šire.

Svjetski poznati švedski producent & remixer Opolopo vrtit će samo za ljetno Yammatovo pomno odabranu i priređenu live fuziju funka, disca i elektra. Prepoznat ćete zvukove Princea, Randy Crawford, Gregoryja Portera, Herbieja Hancocka, The Jacksonsa & svih velikana disco-funk ere u potpuno novim Opolopo aranžmanima i remixevima uz koje ćete se rasplesati do ranih jutarnjih sati.

Pridruži nam se, postani Yammatovac i doživi ljeto na Yammatovski način. Jer kad krene frka, zaljubit ćeš se sutra i tvoja avantura počinje!

Ulaznice po cijeni od 100 kn u pretprodaji možete nabaviti putem servisa entrio.hr te na blagajnama šibenskih tvrđava Barone i Sv.Mihovila kao i u City Pointu Šibenik.

VIDIMO SE NA PRVOM LJETNOM YAMMATOVU!

Link na prodaju ulaznica:

https://www.entrio.hr/event/ljetno-yammatovo-u-sibeniku-jinx-opolopo-nipplepeople-yammat-djs-4347

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje