Trening bez utega? Nemate vremena? Sve smo to već čuli… Ako vam se uistinu ne da skoknuti do teretane, Men’s Health je za vas pripremio funkcionalni bodyweight trening! Za sve “nevjernike” u izolacijske vježbe naš je stručnjak Marko Lončar pripremio ubitačan funkcionalni trening vlastitom težinom. Vježbe demonstrira Cindy Šoštarić, bivša plivačica koja je bazen uspješno zamijenila teretanom. Više doznajte u listopadskom izdanju Men’s Healtha! Potražite novi broj na svim kioscima od 28. rujna.

Lice s naslovnice novog broja Men’s Healtha je Sebastian Mendiković, riječki fitness trener, bodibilder i dvostruki Guinnessov rekorder – pročitajte kako je pomirio posao, natjecateljski bodibilding i obiteljski život.

U listopadskom ćete broju na jednom mjestu pronaći najbolje treninge hrvatskih i svjetskih trenera – tu je trening za izdržljivost Marina Bašića, trening bez utega Marka Lončara, odličan KO8 trening trakama Ivana Vrhovca, trening za muškarce starije od 40 godina…

 

Ovaj smo broj posvetili prevenciji, pa vam donosimo i veliki vodič kako zaštititi svoja koljena, ramena, kukove i ostale zglobove da vam traju i dobro vas služe doživotno, a tu je i trkački dnevnik našeg čitatelja Nevena Kamenskog, kojeg vodimo na New York City Marathon.

Listopadsko izdanje Men’s Healtha potražite na svim kioscima od 28. rujna!

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje