Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča poznatije pod nazivom The Frajle, održati će koncert u srijedu, 29. travnja 2015. godine u 20h, u Koncertoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Činjenično stanje po kojemu su one u stvari četiri vokala i dvije akustične gitare ne može nikako dočarati što The Frajle jesu. Obrade kojima su osvojile publiku 2009. godine njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih na glazbenoj sceni i njima su magnetski privukle publiku različitih glazbenih usmjerenja.  The Frajle uspjevaju ono što mnogima nikako nije jasno – na jednom koncertu podjednako držati publiku napetom izvodeći skladbe u rasponu ruske ciganske do aktualne pop-rock glazbe.  Nastupi The Frajli nisu tek izvedbe skladbi već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi bez rezerve i, ono što mnogi kritičari opravdano ističu, puno pozitivne energije i radosti. Marija, Nataša, Jelena i Nevena ponekad se čine kao kabaretska skupina, a svemu pridonosi njihova upečatljiva kostimografija koja ih također čini bitno različitima od ostatka scene.

Već prvi album nazvan „Naš prvi album s putovanja“ izazvao je iznimno dobre kritike i pridonio sve većoj posjećenosti koncerata Frajli. Nakon objavljivanja EP-a „A strana ljubavi“na kojemu si i dvije nagrađivane obrade „Meni trebaš ti“ te „Čukni vo drvo“ The Frajle su osvojile regiju.
Požurite po svoje ulaznice po cijeni od 100, 120 i 140 kuna na blagajni Lisinskog ili online na stranici http://www.ulaznice.com.hr/ i uživajte u ovom spektakularnom koncertu.

Sve za vaše vjenčanje