Koncert pun emocija i pozitivne energije raspjevao je sinoć, drugi po redu, rasprodani koncert Petra Graše. Svojoj vjernoj publici podario je najbolje iz svog bogatog glazbenog repertoara a publika ga je pratila pjevajući zajedno s njim cijeli glazbeni repertoar.

U publici je bila i Grašina velika prijateljica Severina kojoj je posvetio pjesmu Moje zlato.. Dvadeset godina karijere bili su odličan povod za još jedan poseban koncert koji je trajao više od tri sata. Grašo niti ovom prilikom nije zaboravio da se dobro dobrim vraća te posjetitelje pozvao da se priključe hvalevrijednoj akciji #SveZaMojeZlato.

U suradnji s Podravkom, generalnim pokroviteljem velikog koncerta u Lisinskom i udrugom “Sve za nju” Petar je dio akcije s ciljem osvješćivanja javnosti o važnosti borbe protiv raka dojke. Zapanjen činjenicom kako svake godine u Hrvatskoj od raka dojke obolijeva oko 2500 žena, dok istovremeno godišnje umire gotovo 900 žena, objeručke je prihvatio mogućnost da vlastitim doprinosom pomogne. Uistinu, sinoć se održao jedan koncert za pamćenje.

Petar Graso i Severina
Petar Graso i Severina

Petar Graso 2015 1Petar Graso 2015

Sve za vaše vjenčanje