Dizajnerica i glazbenica Matija Vuica ogolila je dušu u novoj epizodi podcasta INSIDE STORY u režiji vodećeg lifestyle časopisa Story i novinarke Antonije Nazor premijerno emitiranog ovog tjedna na portalu Story.hr i YouTube kanalu AMZ TV-a. Pogledajte što je to rasplakalo Matiju Vuicu

Story kao vodeći lifestyle brand koji prati živote slavnih kod nas i u svijetu, u sklopu svojih dobro poznatih domena magazina i portala, te projekata i evenata koji su nerijetko korak ispred drugih, pokrenuo je i podcast pod nazivom Inside Story.

‘Čim sam ja njega ugledala i zagrlila, sve se odmah promijenilo’, započela je u podcastu INSIDE STORY, Matija Vuica koja je Storyevoj novinarki Antoniji Nazor ispričala kako je doživjela drugi potres koji se dogodio krajem 2020. godine.

‘Stalno nešto strepiš, ali ja sam pozitivist. Ako ćemo iščekivati loše, bit će nam loše. Hajmo iščekivati dobro pa kolektivnim pozitivnim stavom promijeniti cijelu priču’, pozitivna je naša dizajnerica.

Iako je i njoj samoj bilo teško, skupila je snage i otišla je u Petrinju, o čemu nije htjela puno govoriti.

‘Reći ću samo da sam s jednom divnom ekipom i s puno lijepih proizvoda otišla po selima, koje ne možeš naći GPS-om. Bila mi je mirna duša poslije toga’, kratka je bila i potvrdila da je zadovoljila svoju dušu. ‘Nisam napravila niti jednu fotku, nisam ništa zabilježila, jer sam to radila za sebe, a ne za druge’, opisala je.

Cijeli kaos koji je cijela Hrvatska proživjela u posljednjih nekoliko mjeseci, ona je okrenula poslu. Unatoč svemu, stvorila je novu kolekciju i već sada radi na novoj, za 2022. godinu. Pred kraj podcasta došlo je i do suza.

‘Ja sam raspamećena dobrotom ljudi u Hrvatskoj, i ovog trenutka mislim da početi plakati. Tolika je sila dobrote da ponekad ne možeš uopće zamisliti da smo ponekad tako zločesti’, rekla je između ostalog.

Doznali smo kako je, kada i gdje započela njezina ljubavna veza i koliko je dugo s partnerom Juricom Popovićem te koji je njihov recept za sretan i skladan odnos. Sve to i još mnogo toga više što niste znali o Matiji, doznajte u novoj epizodi podcasta INSIDE STORY!

Pogledajte VIDEO 

Sve za vaše vjenčanje