Dragi dečki čestitamo vam! Na zarukama, odluci za ženidbom, planiranjem vjenčanja! I bez obzira koliko vam se organizacija vjenčanja čini privlačnom ili ne, bez obira koliko su vam trendovi o kojima priča vaša zaručnica poznati ili ne, na vama je da preuzemete dio obaveza. Započnite s onim osnovnim i nezaobilaznim, uz obavezan savjet da razgovarate i sudjelujete u važnim odlukama. Jer to je vaše vjenčanje.

A od kuda krenuti? Osim dogovorenog datuma i mjesta vjenčanja pozabavite se i ovim važnim stavkama:

Budžet – planirajte, razgovarajte i odlučite koliko ste spremni investirati u vaše vjenčanje, budite otvoreni oko pitanja novca, planirate li pozajmicu, imate li ušteđevinu…

Lista uzvanika – razmislite i razgovarajte o broju uzvanika te sastavite listu uzvanika s obje strane. Upravo će startna brojka biti presudna za odabir mjesta vjenčanja, ali će pomoći i za određivanje ostalih troškova koji ovise o broju uzvanika.

Stil vjenčanja – najljepše od vjenčanja je osobnost para koja se u vjenčanjima osjeća i prepoznaje kroz stil i detalje. Zato je važno ne zaboraviti da su detalji važni te razmislite o stilu koji vam je drag, da li ste skloniji urbanom ili klasi;nom stilu, vjenčanju na otvorenom, velikom ili malom vjenčanju.

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Unsplash

Sve za vaše vjenčanje