Cosmo influencerica godine Ella Dvornik vodi vas na uzbudljivo putovanje modnim stilovima i otkriva kako je izgledao njezin put do trona kraljice društvenih mreža. Doznajte više u aktualnom lipanjskom izdanju Cosmopolitana.

“Kada sam čula da sam pobijedila na natječaju Cosmo influencerica, prvo što sam pomislila bilo je: mala Ella u meni je uspjela” otkrila nam je Ella Dvornik prilikom davanja intervjua za hrvatsko izdanje Cosmopolitana. Ella se odlično snašla u ulozi modela pred objektivima fotografa Gorana Čižmešije za Cosmopolitan, a iako je postala mama u studenom prošle godine, izgleda bolje nego ikad. “Pred fotoaparatom se osjećam sramežljivo i nestrpljivo, a najseksi sam si u štiklama” poručuje ova vladarica društvenih mreža i dodaje kako joj se izgled s godinama poboljšao, ali na drugačiji način.

Otkako je postala majka, Ella Dvornik je shvatila da “nema dovoljno sati u danu” a da biti majka znači “brzo odrasti, ako to već nisi”. Ella je brojnim obožavateljicama otkrila i svoju manje privlačnu stranu – osobine kojima sama sebe može izludjeti. “Moj obrambeni mehanizam ide mi užasno na živce, a moja najveća mana je bježanje od problema.”

Kćerkica Balie i suprug Charles najviše ju usrećuju, a otkriva da ju je on osvojio spontanošću i slobodnim duhom. “Za mene je ljubav kada te netko voli zbog onog što jesi, a ne zbog onog što želi da postaneš”.

Cijeli intervju s Ellom Dvornik pročitajte u aktualnom lipanjskom izdanju Cosmopolitana. Požurite jer ovaj je broj još samo par dana na kioscima!

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje