U restoranu Dubravkin put održana je prestižna dodjela Veuve Clicquot Business Woman Award

Posebno je svečano bilo jučer u samom srcu Zagreba. U Dubravkinom putu sakupilo se veselo posebno društvo koje je imalo razloga za slavljeničko raspoloženje. Vodeći lifestyle magazin Storybook u suradnji s Miva galerijom vina, drugi su put u Zagrebu organizirali svjetski priznatu nagradu – Veuve Clicquot Business Woman Award. Među šest nominiranih, odlučeno je da dvije dame, Mirjana Brlečić i Anja Zambelli Čolak, predstavljaju Hrvatsku na regionalnom izboru prestižne nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award.

Za posebno elegantno ozračje koje je vladalo u Dubravkinom putu zaslužena je Mirela Lela Mikšić, Lela Design. Svijeće, cvijeće i zanimljivi aranžmani zaslužni su za atmosferu koju će uzvanici dugo pamtiti i o kojoj će se pričati. Svoj je poseban potpis dala i Miva galerija vina, u čijem su šampanjcu Veuve Clicquot posjetitelji uživali, družili se i slavili uspjeh. Nakon proglašenja nominiranih, druženja i puno smijeha, okupljeni su se okrijepili delicijama koje nosi potpis chefice Priske Thuring.

Malo tko je jučer napustio Dubravkin put, a da nije poželio da se ista ova svečanost organizira i sljedeće godine, te da zajedno uz vodeći lifestyle magazin Storybook ponovno slavi ambicioznost, uspjeh i zalaganje.

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje