Nedjelja navečer — 21h — Cosmopolitan Instagram— ne propustite!

DRUM-ROLL, please!

Ove nedjelje, 31.05.20., Cosmopolitan & Katarina Moškatelo predstavljaju vam Cosmo Insta Chat Live — s Jelenom Rozgom u 21 sat! Ona je kraljica zabavne glazbe, bivša balerina, i “jedna od najljepših žena koju sam ikad vidjela, bez šminke”, kako kaže jedna naša (ljubomorna) suradnica. Cosmo-djevojka koja je ne tako davno krasila naslovnicu Cosmopolitana, a svojedobno i bila urednica portala Cosmopolitan.hr na jedan dan, ovaj će nas vikend e-posjetiti u još jednom Cosmo Insta Live Chatu. Jelenu će u Cosmo Insta Live Chat ugostiti radijska voditeljica (i naša omiljena kulerica) Katarina Moškatelo.

Jelena Rozga needs no introduction, ali ipak. U djetinjstvu talentirana balerina, članica splitskog KUD-a Mozaiklegendarne Lepe Smoje, od 1995. kada je Tonči Huljić počeo tražiti novu pjevačicu za grupu Magazin, pa sve do 2006. kada je započela samostalnu karijeru, Jelena Rozga obilježila je hrvatsku glazbenu scenu kao nitko do sada. Njezini turbo-hitovi poput BižuterijeNirvaneKraljiceModerne žene i Solo igračice, mnogobrojne pobjede na festivalima, poput Dore, ili Melodijama Jadrana i Splitskom festivalu, samo su dio njezine moćne pop-karijere koja je kulminirala s albumom i pjesmom Bižuterija 2011., iste godine kada je proglašena “prvom ženom koja je napunila splitsku arenu Spalladium s 12 000 gledatelja” i iste godine kada je dobila najprestižniju nagradu Porin u kategoriji Hit godine. Nakon toga, Jelena je snimila Dalmatinku, duet s Connectovcima, a ubrzo je uslijedila NirvanaRazmažena, mnogi drugi hitovi, kao i njezin posljednji studijski album Moderna žena iz 2016.

Ako je suditi po broju pregleda koju Rozga uspije privući u 24 sata na svom YT kanalu (400,000 za spot Tsunami), nominacijama i pobjedama na Porinu, Jelena je definitivno kraljica glazbene scene, a ako je suditi po njezinoj osobnosti, ona je doista “najljepša žena na svijetu koju smo vidjeli uživo”.

Za kraj, Kraljica, ona nije Bižuterija niti Razmažena, već Moderna ženaSolo igračicaDobitna kombinacija, i zbog toga je Obožavamo. (Nismo mogli odoljeti a da od naslova njezinih pjesama napravimo jednu cijelu rečenicu — koja čak ima i smisla! Donekle). Kad ste već tu, ako želite Jeleni postaviti neko pitanje, čekirajte naš IG stories!

Vidimo se u nedjelju, 21h na Cosmopolitan HrvatskaInstagramu, s Jelenom Rozgom i Katarinom Moškatelo!

Fotografija: Mare Milin

Modna urednica: Vanja Ljubić

Make up: Simona Antonović

Frizura: Zvonimir Franić/salon Franić

Sve za vaše vjenčanje