Sjećate li se vjenčanja ovog slavnog para? Bilo je to vjenčanje za pamćenje, vjenčanje koje se 14. rujna 2013. održalo na predivnoj lokaciji Ville Pizzo uz jezero Como u Italiji. I bez obzira koliko nas ovaj par svakodnevno uveseljava s ulomcima iz obiteljskog života koje dijele na društvenim mrežama, njihovo se vjenčanje pamti. Bilo je to vjenčanje okrunjeno pjesmom koja je i danas često odabir pjesme za prvi ples mladenaca diljem svijeta – “All of Me” koju je Legend izveo pred uzvanicima a posvetio svojoj supruzi. Pamti se po impresivnom pogledu koji su mladenci i njihovi uzvanici uživali za vrijeme vjenčanja, po povijesnoj vili koja je bila savršena kulisa kako za ceremoniju tako i proslavu na kojoj su uzvanici plesali uz nastup Stevea Wondera ali i samog mladoženje! Bila je tu i tzv. naked cake od mrkve na četiri kata u kojoj su uživala brojna slavna imena među uzvanicima, ali zvijezda je zasigurno bila mladenka u veličanstvenom modnom izdanju. U savršenom skladu s mjestom vjenčanja ona je zabljesnula u vjenčanici Vere Wang. Poput princeze! Kroz večernje sate Chrissy je odjenula vjenčanicu sirena kroja te nešto kasnije raskošnu večernju crvenu haljinu i sve s potpisom Vere Wang!

Zanimljiv je i detalj da je sama cereomonija vjenčanja bila odgođena za ček četiri sata jer je kasnio let dijela članova obitelji a ta se informacija tajila od mladenke kako se ne bi uzrujala. U međuvremenu su uzvanici uživali u dugim koktelima i zabavi. Temperamentna Chrissy ističe kako jedino što bi voljela popraviti s vlastitog vjenčanja su zavjeti za koje smatra nije imala dovoljno vremena da im se posveti kako bi to željela danas sedam godina nakon vjenčanja.

A sjećate li se kako je ovaj par započeo svoju vezu? Danas već daleke 2007. upoznali su se na snimanju videa za Legendovu pjesmu Stereo. Započeli su vezu koju su okrunili zarukama na Božić 2011. na čarobnim Maldivima. A zabavno je prisjetiti se kako su zaruke zamalo bilr upropaštene od strane aerodromskog osoblja koje je zatražilo pregled osobne prtljage Johna Legenda i upravo kutijice u kojoj se nalazio veličanstveni prsten. U zadnji tren Legend je uspio sakriti prsten od Chrissy te ostvariti ideju romantičnih zaruka.

Sretna im godišnjica te period iščekivanja trećeg djeteta jer Chrissy i John već su roditelji Lune i Milesa.

 

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Story vjenčanja press

 

Sve za vaše vjenčanje