Nakon prilično sušne i jednostavne sezone vjenčanja u 2020. veselimo se potencijalnim vjenčanjima slavnih parova u godini pred nama. Posebice vjenčanjima ovih imena…

James Middleton i Alizee Thevenet
Mlađi brat vojvotkinje od Cambridgea odgodio je planirano vjenčanje sa zaručnicom Alizee Thevenet još prošlog proljeća. Vjenčanje j ebilo planirano za ljeto u Francuskoj, a objavom na Instagramu u rujnu 2020., kojom su obilježili godinu dana sretnih zaruka, par je istaknuo kako je zbog pandemije morao odgoditi i jesenski termin. Možda je 2021. njihova godina?!

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz
Oni nisu odgađali jer su se u ljetu 2020. tek zaručili. I bez obzira što se nemali broj puta nametnula priča da se ovaj mladi slavni par već i vjenčao, mi se nadamo divnom vjenčanju na nekoj čarobnoj lokaciji. A da li i vas zanima da li će mlada odjenuti vjenčanicu s potpisom mame Beckham?

Lily Collins i Charlie McDowell
Zvijezda serije Emily in Paris Lily Collins sve je dirnula jednostavnim i tako romantičnim zarukama s Charlie McDowellom u jesen 2020. later this year. Osvojila nas je objavom na Instagramu, osmijehom ali i zaručničkim prstenom, pa je nemoguće ne zapitati se kako će biti njihovo vjenčanje. I ne zaboravite, Lily Collins je djevojka s vrlo visokim stausom i sigurni smo da će lista uzvanik abiti puna poznatih imena. A vjenčanica? Chanel? Ili?

Katy Perry i Orlando Bloom
Za njima je godina u kojoj su morali odgoditi planirano vjenčanje u Japanu ali i godina u kojoj su postali roditelji, pa je valjda 2021. idealna za proslave? Ne sumnjamo da će to biti vjenčanje za pamćenje, zato iskreno navijamo da pandemija nestane, i da vjenčanja opet budu čarobna.

Tekst M.R.

Fotografije Profimedia

 

 

 

 

 

Sve za vaše vjenčanje