Izbor detalja koji se nalaze na listi poželjnih je velik i zasigurno svaki par mladenaca ima svoje favorite. Ali pri odabiru vrijedi pravilo da razmišljate kao uzvanici a ne samo kao mladenci pa nastojte i na odabir dara zahvale gledati kao na dar koji bi ste rado primili.

U razgovoru s brojnim mladencima ali i uzvanicima otkrili smo koji su to najdraži darovi zahvale na vjenačnjima.

  1. Sve jestivo – ali vrhunske kvalitete! Jer kvaliteta je ključ bez obzira birate li čokoladne praline, kekse, marmeladu… vaš je dar nastavak ukupnog doživljaja vašeg vjenčanja stoga budite darežljivi!

  2. Alkohol – iskustvo govori da ne možete pogriješiti s odabirom mini šampanjskih bočica, gina sa začinima, butelje vina… I to je potvrda vašeg stila i želje da zahvalite sa stilom.

  3. Lutrija srećke – možda vam je smiješno ali možda može biti I više nego zanimljivo. Srećke postoje u razno raznim formatima, odaberite vama najzanimljivije, svaku srećku spremite u kovertu s malom porukom. Tako jednostavno a tako originalno!

  4. Mini biljke – zeleni darovi sve su popularniji! Sukulenti, začinsko bilje, mediteranske sadnice – sve je to i više nego dobrodošla ideja. A tek mini biljni terarij?! Ovaj tip poklona je zasigurno onaj koji će osvojiti buduća vjenčanja jer sve veći broj mladenaca razmišlja – zeleno.

  5. Lokalno i autentično – okusi, boje i mirisi najbolje su uspomene posebno vezane za destinacijska vjenčanja ali i kao divan dar za goste koji dolaze iz drugih gradova i država. Zato je odlična preporuka da birate okuse kraja, med, marmelade od lokalnog voća, cvijet soli, snop lavande ali i mala ujmetnička djela lokalnih umjetnika.

 

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJA Unsplash

Sve za vaše vjenčanje