Vjenčanje je događaj koji se pamti cijeli život, a da bi ono bilo lijepo zaokruženo i funkcioniralo kao skladna cjelina, potrebno je pažljivo odabrati svaki detalj. Jedan od njih je i odabir pravog vinau kojem će gosti uživati slaveći vaš veliki dan. Iako omjer cnog i bijelog vina na vjenčanjima u većini slučajeva ide u korist bijelog, poželjno je odabrati nekoliko vrsta vina koje će savršeno nadopunjavati odabrani meni. Idealna vinska četvorka se tako sastoji od laganog bijelog vina uz rižoto, tjesteninu, ribu ili piletinu i crnog vina koje će se izvrsno slagati delicijama od tamnog mesa, slatkog ili poluslatkog vina uz sireve i desert te pjenušca s kojim i sve započinje bez kojeg je vjenčanje jednostavno nezamislivo. Vrhunski vinski odabir i za vaše vjenčanje su Krauthaker vina od kojih vam predstavljamo pjenušac Krauthaker Julija i vino Krauthaker Graševina kasna berba – elegantni duo koji će uljepšati vaše vjenčanje.

Pjenušac oduvijek simbolizira veselje i radost, a dozu elegancije vašem velikom danu, zasigurno će dati će živahni mjehurići pjenušca Krauthaker Julija. Pjenušac Julija dobiven je od triju muškatnih sorata i to: muškat žuti, muškat ottonel i muškat bijeli. Svježina i muškatni miris u kombinaciji sa finim mjehurićima i nižim postotkom alkohola od 11%, daju lagani, osvježavajući pjenušac. Ostatak neprovrelog šećera pjenušcu Julija daje dodatnu punoću i zaokruženost te je u savršenom skladu s ostalim parametrima koji zajedno čine jedinstvenu harmoniju. Bocu krasi moderan i jednostavan dizajn te minimalistička etiketa.

Poluslatka vina iz dana u dan osvajaju sve više ljubitelja vrhunskih vina, kako žena tako i muškaraca, a idealan slatki dodatak vašem vjenčanju bit će Krauthaker Graševina kasna berba. Ovo vino je moderno, složeno, skladno i vrlo dotjerano, odiše elegancijom i dinamičnošću te ima dobro iskazanu voćnost. Bouqet obilježava zrelo svježe kandirano domaće i južno, bijelo i žuto voće s košticom, svijetlo cvijeće, nota meda, te plemenita plijesan. Okus je sladak, zahvaljujući stanovitoj slanosti i dobroj kiselosti, donekle sirupast, zaobljen i topao, a završetak je voćni, blago začinski u pravcu slatkih mirodija. Na nosu djeluje svježe, upućuje na slatko, ima kompleksnost, traje. Izgledom je vrlo privlačno, sjajeće slamnato-žuto boje sa zelenkastom nijansom. Ovo vrhunsko poluslatko vino poslužuje se na temperaturi od 12 stupnjeva. Krauthaker Graševina kasna berba sjajno će nadopuniti vinsku kartu vašeg vjenčanja, oplemeniti vaš svadbeni meni, a može biti idealna i kao aperitiv.

Krauthaker vina već godinama su sinonim su za vrhunsku kvalitetu te ljubav prema proizvodnji vina, a stručnjaci Krauthaker vinarije rado savjetuju mladence i pomažu im u kreiranju vinske karte koja će zadovoljiti sve njihove goste. Prepustite se u sigurne ruke i bezbrižno uživajte u svom najsretnijem danu uz Krauthaker vina.

Sve za vaše vjenčanje