Luksuzni mjehurići na kotačima po prvi puta u Hrvatskoj!

26. – 28. svibnja terasa Le Bistroa Esplanade blistat će u žutim bojama uz atraktivni Veuve Clicquot mobilni bar i prigodnu ponudu šampanjaca, kreativnih ‘street food’ poslastica i DJ-glazbu

Nakon SAD-a, Australije, Puerto Rica, Singaporea i brojnih europskih destinacija, Zagreb i Hrvatska po prvi puta će se naći na žutoj mapi svjetski poznatih metropola koje će u sklopu turneje – Veuve Clicquot on the Road – posjetiti poznata prikolica vrhunske šampanjske kuće Veuve Clicquot nadahnuta dizajnom 50-ih godina prošlog stoljeća. Zagreb će tako stati uz bok svjetskim metropolama koje su u protekle četiri godine imale priliku ugostiti ovu luksuznu prikolicu i od 26. – 28. svibnja postati dio globalnog i ekskluzivnog Veuve Clicquot projekta koji ovime promovira umjetnost te kulturu ispijanja šampanjaca u kombinaciji sa ‘street food’ pripremom hrane uz druženje u opuštenom ugođaju ljetne terase. Ovaj ekskluzivni događaj prati i poseban kreativni gurmanski koncept za koji se pobrinula Ana Grgić, Chef de cuisine hotela Esplanade.

Ugodan šik ambijent ljetne terase Le Bistroa tako će na nekoliko će dana oživjeti u prepoznatljivim žutim bojama jedne od najpoznatijih svjetskih šampanjskih kuća Veuve Clicquot. ‘Iznimno smo ponosni i sretni da je Hrvatska po prvi puta odabrana biti domaćinom ovog projekta. Koji god grad posjeti, Veuve Clicquot nastoji spojiti svoj poznati šampanjac s ukusnim delicijama, a ništa drugačije neće biti ni u Zagrebu. Parking mjesto osigurao je zagrebački Le Bistro na svojoj ljetnoj terasi, a suradnja ovog legendarnog bistroa s vrhunskim šampanjcem rezultirat će jedinstvenim gastro događajem otvorenim za sve posjetitelje.’, istaknula je Jasna Mohor, direktorica marketinga tvrtke Miva d.o.o., generalnog distributera ovih šampanjaca za Hrvatsku.

Kombinacija povijesti ove slavne šampanjske kuće i Le Bistroa, zajednička strast za kvalitetom, inovacijama, dizajnom i novim idejama, stvorili su prirodno partnerstvo koje će se vjerujem nastaviti i u budućnosti.‘, naglasio je Ivica Krizmanić, generalni direktor hotela Esplanade te pritom pozvao sve gurmane da posjete Le Bistro.

Da ljetni party na kotačima u večernjim satima poprimi pozitivnu energiju pobrinut će se DJ Luca Goya, koji će uskladiti glazbu s ambijentom i gurmanskom ponudom Ane Grgić, Chef de Cuisine. Ljubitelji ‘street food-a’ tih će dana moći uživati u kreativnim delicijama po pristupačnim cijenama. U ponudi će se tako naći slasne pržene kozice na salati od začinskog bilja, maštoviti ravioli s kozjim sirom i umakom od šampanjca, hladni gazpacho od dinje s Veuve Clicquot pjenom, mini burger s cheddar sirom i domaćim ketchupom od maslina i rajčica, steak sendvič s hrskavim krumpirom i slatki mousse od mascarponea s neodoljivim čokoladnim fudgeom.

Za tu prigodu, posjetitelji će moći naručiti rashlađeni šampanjac iz asortimana Veuve Clicquota, kao što je Veuve Clicquot Brut, Veuve Clicquot Rose i Veuve Clicquot La Grande Dame Blanc 2004. Poznati mjehurići posluživat će se direktno iz otvorenog bara srebrne prikolice, koja na svakoj svojoj destinaciji pruža poseban i chic doživljaj svojim posjetiteljima.

Zagreb i Le Bistro Esplanade bit će domaćini ovog ekskluzivnog događaja od 26. svibnja, a prikolica nastavlja svoju turneju „Veuve Clicquot on the road“ prema Rovinju, gdje će otvoriti svoja vrata i bar u sklopu Red Bull Air Racea 30. i 31. svibnja.

Sve za vaše vjenčanje