MIVA galerija vina sada već tradicionalno četvrtkom održava online vinske radionice i degustacije, a ovaj put za vas su pripremili nešto drugačiju radionicu i posebnog gosta.

Naime, radi se o Moët & Chandononline radionici i degustaciji, u četvrtak 7. svibnja u 20.00 sati, kojom će Vas provesti Moët Hennessy brand ambassador, gospodin Ted Lelekas. Uistinu veliki znalac Ted Lelekas je zadužen za edukaciju i vođene degustacije cijelog portfolia MoëtHennessy grupe u više od 15 zemalja. Član je Upravnog odbora Međunarodne federacije novinara u svijetu vina i žestokog pića te redovito ima i ulogu suca u mnogim prestižnim međunarodnim natjecanjima iz svijeta vina i žestokog pića. Ted Lelekas proputovao je veliki dio Hrvatske i kako kaže, uvijek nam se rado vraća, a MIVA galerija vina s veseljem najavljuje ovu veliku priliku zasveljubitelje „mjehurića“ da nauče više o najpoznatijem šampanjcu na svijetu.

Prilikom kupnje bilo kojeg artikla Moët & Chandon putem MIVA webshopa ili u MIVA vinotekama, ostvarujete pravo sudjelovanja u ovoj šampanjskoj online radionici.

*ZOOM link radionice primit ćete putem maila, nakon kupnje artikla Moët & Chandon.
*Radionica će biti vođena na engleskom jeziku.


MIVA Galerija Vina
FOTO: Mirko Jankovic

 

Sve za vaše vjenčanje