Nakon New Yorka, Sydneya, San Francisca i Las Vegasa retro šik Veuve Clicquot

Pop-Up bar na kotačima ponovno je osvanuo u Zagrebu

~

Svi oni željni ljetne party atmosfere pozvani su da od 10. – 20. lipnja uživaju

u prigodnoj ponudi Veuve Clicquot šampanjaca,

 posebnim gurmanskim poslasticama chefa, Ane Grgić i glazbi DJ Luca Goye

~

U žutom korneru Oleander terase sve ‘navijače gurmane’ očekuju i veliki ekrani za praćenje nogometnih utakmica EURO 2016. te selekcija šampanjaca za slavlje sa stilom

 Zagreb se i ovo ljeto našao u odabranom društvu top destinacija u koju je, u sklopu svjetske turneje, stigao luksuzni retro šik Veuve Clicquot Pop-Up bar na kotačima. Atraktivni Veuve Clicquot Pop-Up bar bit će parkiran na Oleander terasi od 10. – 20. lipnja te će svakodnevno od 12 – 23 sata biti otvoren za sve ljubitelje poznate žute etikete francuskih šampanjaca kako bi u privlačnom ozračju mogli uživati u selekciji rashlađenih mjehurića i slasnim ljetnim zalogajima koje je kreirala chef, Ana Grgić. Gosti će uz to moći uživati u prigodno dotjeranom žutom ugođaju Oleander terase, udobnim ležaljkama, suncobranima i pogledu na grad. U večernjim satima, od 19 – 23 sata, za odličnu atmosferu i glazbeni ljetni chill out ugođaj pobrinut će se DJ Luca Goya.

Sve strastvene navijače u žutom korneru Oleander terase narednih deset dana očekuju i veliki ekrani za praćenje nogometnih utakmica tijekom trajanja EURO 2016., kao i selekcija šampanjaca za slavlje sa stilom.

Esplanade - Veuve Clicquot Pop-Up Bar na Oleander terasi - 2016 -1
Esplanade – Veuve Clicquot Pop-Up Bar na Oleander terasi
Esplanade - Veuve Clicquot Pop-Up Bar na Oleander terasi - 2016 -7
Esplanade – Veuve Clicquot Pop-Up Bar na Oleander terasi

Posebno kreirani Veuve Clicquot jelovnik gostima nudi primamljive zalogaje poput oscietra caviara i svježih kamenica na ledu, slasnih prženih kozica na salati od začinskog bilja, pečenog camemberta posluženog sa salatom od jagoda, mini burgera s cheddar sirom i coleslaw salatom, slasnog steak sendviča i goveđeg carpaccia te neodoljivog fonduea od fine čokolade sa svježim jagodama. Selekcija rashlađenih šampanjaca iz asortimana Veuve Clicquota uključuje Veuve Clicquot Brut, Veuve Clicquot Rich, Veuve Clicquot Rosé, Veuve Clicquot Rosé Vintage i Veuve Clicquot La Grande Dame Blanc 2004., a sve po promotivnim cijenama.

Veuve Clicquot Pop-Up bar bit će otvoren svakim danom od 10. – 20. lipnja od 12 – 23 sata. Ulaz na terasu je slobodan. Nadahnuta žutom bojom i dizajnom 50-ih godina prošlog stoljeća raskošna Veuve Clicquot prikolica dio je globalnog i ekskluzivnog Veuve Clicquot projekta kojim se promovira druženje, umjetnost, dizajn te kultura ispijanja šampanjaca u kombinaciji s kreativnim konceptom hrane.

Esplanade - Veuve Clicquot Pop-Up Bar na Oleander terasi - 2016 -5Esplanade - Veuve Clicquot Pop-Up Bar na Oleander terasi - 2016 -3Esplanade - Veuve Clicquot Pop-Up Bar na Oleander terasi - 2016

Kombinacija povijesti ove slavne šampanjske kuće i hotela Esplanade, naša zajednička strast za kvalitetom, inovacijama u poslovanju, dizajnom i novim kreativnim idejama, povezali su nas u partnerstvo koje se nastavlja i ove godine. Sretan sam zbog toga i vjerujem da će projekt u narednih desetak dana privući na Oleander terasu brojne gurmane i ljubitelje ovog francuskog šampanjca kako bi uz primamljive zalogaje uživali u dobroj atmosferi u centru Zagreba.“ naglasio je Ivica Krizmanić, generalni direktor hotela.

„Iznimno smo ponosni i sretni da je Zagreb i ove godine po drugi put odabran biti domaćinom ovog globalnog projekta. Veuve Clicquot ovom atraktivnom prikolicom na turneji svjetskim metropolama nastoji spojiti svoj poznati šampanjac s ukusnim delicijama, a ništa drugačije neće biti ni u Zagrebu. Parking mjesto osigurala je zagrebačka Esplanada na svojoj ljetnoj Oleander terasi, a suradnja ovog legendarnog hotela s vrhunskom žutom etiketom rezultirat će jedinstvenim gastro događajem otvorenim za sve posjetitelje.“, istaknula je Jasna Mohor, direktorica marketinga tvrtke Miva d.o.o., generalnog distributera ovih šampanjaca za Hrvatsku.

Veuve Clicquot Menu na Oleander terasi, 10. – 20. lipnja 2016.: http://www.esplanade.hr/press/download/menus/Esplanade-Zagreb-Hotel-Veuve-Clicquot-menu.pdf

Sve za vaše vjenčanje