Posebno kreiranom Sparkling Christmas Menu kreativnog chefa Kostiantyna Lukianenka koji je inspiriran pjenušcem Kabola Re, našao se u blagdanskoj ponudi restorana Voncimer tijekom prosinca. Sparkling Christmas Menu sastoji se od predjela i glavnog jela uz 2 čaše pjenušca Kabola Re. Koncept ovog blagdanskog menija izuzetno je kreativan, svjež i lagan, a istovremeno i vrlo kompleksan.

Predjelo – Komorač, kozice i naranča pod želeom od pjenušca 

Osvježavajuća blagdanska kombinacija brzo kuhanih kozica u frešu od naranče, s kruškom u calvadosu, hrskavim kriškama komorača pod želeom od pjenušca

Glavno jelo – Kozice black tiger i foie gras

Kratko pržene kozice black tiger i guščja jetra sa zelenom jabukom u ginu, s kulijem od manga i kulijem od limunske trave i korijandera.

Fine perlice dobro ohlađenog pjenušca Kabola Re zaokru žujuovaj meni koji poslovno ili privatno druženje u prosincu pretvara u gastronomski doživljaj.

 

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje