Vraćamo svjetla reflektora na jednu od vinarija s najvišim omjerom kvalitete za cijenu, ali i s jednom od dužih tradicija u vinarstvu. Nakon perioda koji smo proveli kod kuće polako se vraćamo našim svakodnevnim obvezama i načinu života prije nego što je sve stalo. S obzirom na brojne pohvale edukativnih radionica putem MIVA facebook profila, a fokus je od samog početka bio upravo na hrvatskim vinima, MIVA nastavlja s online radionicama i degustacijama.

Pridružite se u četvrtak 21. svibnja u 20.00 sati i online pratite degustaciju i radionicu vinarije Franc Arman iz Istre.
Uz zanimljivu usporedbu malvazije iz aktualne berbe s prošlogodišnjom, govorit će se o manje zastupljenim etiketama i mjestu koje ovakve vinarije imaju u nadolazećoj sezoni i neposrednoj budućnosti, a ovom radionicom će vas provesti Kruno Filipović iz MIVA galerije vina (WSET level 3).

Kod kupnje paketa vina koja se prezentiraju na radionici, Franc Arman Malvazija 2019., Franc Arman Malvazija 2018., Franc Arman Sivi pinot, Franc Arman Cabernet franc, Franc Arman Teran Barrique  odobrava se poseban popust, a kupiti se mogu putem Miva webshopa https://www.miva.com.hr/ te se dostavljaju na kućnu adresu, kao i u obje MIVA vinoteke.

Sve za vaše vjenčanje