Blještavo iskustvo noći uz Moët & Chandon

Moët & Chandon ponovno donosi novu energiju zabave. Ovoga puta to je moderna kreacija idealna za noćne barove, klubove i najbolje noćne provode. Moët & Chandon za novu generaciju kreirao je novi N.I.R. Nectar Imperial Rose dry, luksuzni Rose šampanjac za najekskluzivnija mjesta.

N.I.R. Nectar Impérial Rosé dry intenzivna je energija noći, a njegovi su koncentrirani sastojci pretvoreni u dragocjeni nektar. N.I.R. stvara jedinstveno noćno iskustvo u najekskluzivnijih noćnim klubovima. Intenzivnog je okusa s voćnim aromama,   N.I.R. Nektar Impérial Rosé dry aromatičan je šampanjac koji odražava različitost i komplementarnost, pri čemu dominiraju intenzitet crnog pinota i svježina chardonnaya.

N.I.R. Nectar Impérial Rosé dry može konzumirati s ledom, ali i prema vlastiom ukusu i preferencijama. Dostupan je u nekoliko veličina, pa i onoj magnum! Očaravajuća nova boca je blistava inovacija svjetlećeg okvira. Ova moderna pozlaćena metalik boca obložena je svjetlosnom bazom, a svjetleće trake omogućavaju briljantne zrake svjetlosti koje blistaju u noći za istinske Moët trenutke.

Sve za vaše vjenčanje