Ljeto, godišnji odmor i odlazak na more nezamislivi su bez Moët & Chandon Ice Imperial šampanjca. Mjehurići intenzivnog voćnog okusa s aromama manga, guave, nektarine i malina posluženi s ledenim kockicama najbolji su način osvježavanja u vrućim ljetnim danima bilo da se radi o uživanju na plaži, uz bazen ili na plutajućim terasama.

Zahvaljujući 270 godina dugoj tradiciji i inovativnom duhu, šampanjska kuća Moët & Chandon prva je razvila ljetni koncept uživanja u šampanjacu. Tako se Moët & Chandon Ice Imperial ističe jedinstvenošću u širokom izboru šampanjaca. Ovaj revolucionarni šampanjac, prvi je svjetski šampanjac koji je specijalno stvoren za posluživanje s ledom, a komponiran je posebno za najtople krajeve svijeta. Moët & Chandon Ice Imperial donosi jedinstven stil na plaže. Kamo god ljubitelji šampanjca išli ovo ljeto, Moët & Chandon Ice Imperial pratit će ih u stopu – osobito ako je riječ o luksuznim destinacijama na jadranskoj obali. Tako je šampanjska kuća Moët & Chandon predstavila Moët & Chandon Ice Imperial plutajuću terasu (šank) koji je simbol ovogodišnjeg ljetnog slavlja. Ovo limitirano izdanje uključuje i specijalnu Moët & Chandon Ice Imperial plutaču koja djeluje kao poslužavnik donoseći dašak Moët & Chandon glamura. Na svakoj plutači se može poslužiti šest velikih čaša, a ono što je najvažnije svako izdanje uključuje magnum bocu Moët & Chandon Ice Imperial – što je po prvi puta da francuska šampanjska kuća nudi šampanjac u tako raskošnom formatu, čime se posebno ističe velikodušnost Moët & Chandona.

“Ne postoji bolji način za predstavljanje pionirskog duha Moët & Chandon kuće od samog Moët & Chandon Ice Imperiala koji je zapravo i prvi šampanjac takvog duha – rekao je Arnaud de Saignes, direktor marketinga i komunikacija za Moët & Chandon.

Moët & Chandon Ice Impérial_plutajuća terasaMoët & Chandon Ice Impérial_poslužavnik

Sve za vaše vjenčanje