Glamurozan, trendi spoj neodoljivih okusa proljeća i senzualnih mjehurića u Le Bistrou!Šarmantan Le Bistro hotela Esplanade u svom opuštenom ambijentu i na otvorenoj terasi uz delicije sa sezonskog à la carte jelovnika, od 15. svibnja gostima priprema promotivnu ponudu neodoljive proljetne kombinacije – šampanjca i jagoda. Crvena boja i miris domaćih jagoda inspirirali su Anu Grgić, Chef de Cuisine da kreira izbor slatkih iskušenja kao što su: šnenokle s jagodama i osvježavajućim umakom od vanilije, mousse od jagoda i bijele čokolade, prhka torta s jagodama ili ohlađene, svježe jagode koje se savršeno nadopunjuju uz Veuve Clicquot šampanjce.

Hotel Esplanade
Hotel Esplanade
Le Bistro Esplanade - jagode i Veuve Clicquot2
Le Bistro Esplanade – jagode i Veuve Clicquot

Francuski štih ovog popularnog mjesta u kombinaciji s kreacijama mlade i simpatične šefice kuhinje, Ane Grgić izvrsno se uklapa u priču Veuve Clicquot šampanjca.“, istaknula je Jasna Mohor, direktorica marketinga Miva d.o.o. ekskluzivnog zastupnika ovih pića za Hrvatsku, te dodala: „Iza etikete Veuve Clicquot stoji snažna žena, madame Clicquot koja je uložila svu strast i znanje u šampanjac te izgradila golemo šampanjsko carstvo, a njeni mjehurići i danas izazivaju divljenje. Nadolazeći proljetni dani kao stvoreni su za uživanje u VC Brut i VC Rose šampanjcima.“

Sve jagode su iz domaćeg uzgoja proizvođača iz Zagrebačke županije i slatko su neodoljivo sezonsko voće, stoga posjetite Le Bistro, podijelite trenutak s nekim posebnim, nahranite osjetila, probudite proljeće u vama i nazdravite životu!“, izjavila je Ana Grgić, Chef de Cuisine hotela Esplanade.

Ana Grgić, Chef de Cuisine hotela Esplanade Zagreb

Sve za vaše vjenčanje