S dolaskom prosinca dolazi i vrijeme darivanja. No, kako izabrati idealan poklon za poslovne partnere, ali i za sve prijatelje. Limitirana poklon pakiranja vrhunskih šampanjaca Moët & Chandon idealno su rješenje za sve nedoumice. Svaki od Moët & Chandon šampanjaca pruža užitak svima onima koji ga kušaju te tako predstavlja savršen poklon i za žene, ali i za muškarce. Moët & Chandon simbol je raskoši i zadovoljstva, a darivanjem jednog od šampanjaca iz limitiranog izdanja tijekom ovogodišnjih blagdana dajete upravo to. Doživite blještavilo tijekom ovih blagdana te pružite sebi i ostalima dašak glamura i elegancije. Sve se to može pronaći u šampanjcu Moët & Chandon te njihovim prigodnim poklon pakiranjima.

Moët & Chandon Rosé Coolerbag 0,75l Svježeg i vrlo pitkog okusa u limitiranom izdanju, predstavlja jedan od adekvatnih poklona povodom ovogodišnjih blagdana. U ustima ima izraženu intenzivnost te je vrlo dugog i ugodnog završetka. Ima lijepu roza boju trešnje s bakrenim odsjajem.

Rosé Coolerbag

Moët & Chandon Impérial Coolerbag 0,75l Non vintage šampanjac koji se vrlo dobro sljubljuje s hranom. Posjeduje balansiranu dozu harmonije i elegancije. Ovo limitirano izdanje odlikuje poseban dizajn, a prevladaju okusi jabuka, krušaka, breskve i citrusa. Svojim dizajnom predstavlja poklon koji će razveseliti sve ljubitelje vrhunskog šampanjca.

Moët & Chandon Brut Impérial EOY 0,75l Limitirano blagdansko pakiranje najpoznatijeg Moët & Chandon šampanjca. Krasi ga vrhunski okus te je jedan od najpopularnijih šampanjaca na svijetu koji svojom svježinom, lepršavošću i elegancijom poziva na još jednu čašu.

Brut Impérial EOY

Moët & Chandon So Bubbly Bucket Impérial 0,75l Posebno izdanje Moët & Chandon šampanjca s prigodnim „bucketom“ koji vaš Brut Impérial drži na temperaturi koja je idealna za konzumiranje, otprilike 8 stupnjeva Celzijusa. „Bucket“ se vrlo jednostavno napuni ledom, a uz bocu šampanjca idealan je poklon vašim poslovnim partnerima za kraj još jedne uspješne poslovne godine.

Moët-So Bubbly Bucket2

Sve za vaše vjenčanje