Iako je vjenčanje svakako centralna svečanost i najvažniji dio, gosti se okupljaju i prije vjenčanja – neki kod mladenke, neki kod mladenca. Svoju važnost stoga svakako imaju i predsvadbeni domjenci, znani i kao ispraćaji mladenke ili mladenca. Roditelji su uvijek na mukama kako dobro ugostiti svoje goste, što im ponuditi, gdje i kako sve poslužiti, ali i što osigurati za druženje s najbližima dan poslije vjenčanja.

Organizacija predsvadbenih domjenaka svakako je specijalnost cateringa Zvona, čija obiteljska priča u ovom poslu traje već 20 godina. Priča je to koja se ponovno i svake godine ispriča kroz 1.400 domjenaka i više od 70.000 posluženih uzvanika. No, ona nije svaki puta ista – svaka sljedeća je drugačija, inovativnija, kreativnija. U njihovom portfoliju je milijun trenutaka za pamćenje, a između ostalih i oni koje pripreme kao predsvadbene domjenke.

Ispraćaj 2Ispraćaj 5

U svojoj širokoj lepezi ponude imaju tradicionalne hladne nareske, neobične finger food zalogaje, ukusne salate, te zapečene zagorske štrukle, klipiće domaće proizvodnje i slastice, kojima jednostavno nećete moći odoljeti. Tu su i njihovi novi proizvodi – domaći ručno rađeni krekeri od raznih sjemenki, ali i pikanteri – pikantni bademi, sve do jednog jako zarazni Zvono proizvodi.

Ispraćaj 4

Prepustiti im se možete u sigurne ruke: oni ne samo da će pripremiti, posložiti i poslužiti hranu gostima, već će osigurati i svu potrebnu opremu prema željama: sjenice, barske stolove, hladnjake za pića i sav ostali potreban inventar, a kada domjenak završi – sve će i počistiti…ukratko, učinit će sve ono što njihovu uslugu čini potpunom (i više od toga).

Ispraćaj 3

Saznajte više:

upit@zvonacatering.hr

www.zvonacatering.hr

Sve za vaše vjenčanje