“Kad pripadam tebi, tad konačno pripadam i samome sebi”.
Pronalazak srodne duše i zavjet ljubavi proslavite u moderno i elegantno uređenim prostorima svadbenih sala restorana Lagune. Zakoračite bezbrižno u bračni život , a organizaciju svadbene svečanosti prepustite ljubaznom i profesionalnom osoblju restorana Lagune.Djevojke još kao male sanjaju o princu na bijelom konju i najbitnijem danu u svom životu i zato neka dan Vašeg vjenčanja bude čaroban.
Dopustite da restoran Laguna misli na svaki detalj. Prekrasno uređene sale; Grand Laguna i Premium Laguna s kapacitetom od 100- 800 ljudi , kamenom obloženim zidovima i dekoracijom s desetak izbora boja neće Vas ostaviti ravnodušnima.
Veliki plesni podij, rasvjeta duginih boja, profesionalno osoblje, vrhunska gastronomska ponuda bazirana na unaprijed dogovorenim menuim-a od nekoliko slijedova ili u obliku toplo-hladnog buffeta te osiguran i besplatan parking razlog su zašto restoran Laguna zadržava kvalitetnu dugogodišnju tradiciju svadbenih svečanosti na istočnom dijelu grada Zagreba. Također organiziramo ispraćaj mladenaca s vlastitim cateringom.
Restoran svojim mladencima poklanja dašak romantike. Provedite prvu bračnu noć u luksuzno uređenom apartmanu koji se nalazi u sklopu Centra Elez.
Razmazite sebe i svoje najmilije…
“Ljubav koju dajemo ljubav je koja nam ostaje”
Vaš Centar Elez i restoran Laguna!

Više informacija na www.elez.hr

Sve za vaše vjenčanje