Uspravni Miele ručni usisavač Dynamic U1 stručnjak je za robusne i jako opterećene tepihe zahvaljujući svojoj jakoj električnoj četki. Vlastitim motorom valjak sa četkicama rotira se ravnomjerno i snažno – neovisno o podešenoj snazi rada. Rotacija jamči intenzivno djelovanje i tako temeljito čisti izložene, debele tepihe. Valjak sa četkicama integrirane električne četke “Power Plus” se nalazi na oprugama, tako da se automatski prilagođava visini tepiha ili poda. Na taj način uvijek postižete optimalne rezultate čišćenja. Električna četka se može i isključiti, te tako koristiti i na tvrdim podovima.

Miele Dynamic U1 četkaMiele Dynamic U1

Kako bi njega podnih površina bila što je moguće lakša, Miele je razvio mnogo pametnih detalja. Tihi motor i integrirana izolacija za smanjenje zvukova čine model Dynamic U1 posebno tihim. Silence stupanj rada ima najnižu vrijednost buke uz vrlo dobru učinkovitost usisavanja. Miele usisavač Dynamic U1 s automatskim stupnjevanjem automatski prilagođava snagu usisavanja pojedinoj podlozi. To nije samo posebno komforno, već se tako postižu uvijek najbolji rezultati čišćenja uz nisku potrošnju energije.

Kvaliteta je za Miele uvijek na prvome mjestu. Od ideje do krajnjeg proizvoda. Miele usisavači se razvijaju i proizvode isključivo u vlastitim pogonima. Na kraju procesa proizvodnje na svakom se usisavaču još jednom detaljno provjerava njegova funkcionalnost. Takvom brigom Miele nudi vrhunsku kvalitetu i dugi vijek trajanja proizvoda.

Sve za vaše vjenčanje