Prvi umreženi sustav za dodavanje tekućeg deterdženta na svijetu; aparat za kavu koji poslužuje i savršen čaj; ‘Brandenburška vrata’ napravljena od 39 perilica za rublje, Miele ovih dana izlaže na međunarodnom sajmu IFA u Berlinu

Miele-ov moto na IFA-i 2015. je još veća praktičnost, zadovoljstvo i umrežavanje. Ekskluzivni novi proizvodi i značajke uključuju prvi umreženi sustav za dodavanje tekućeg deterdženta na svijetu i aparat za kavu koji će se svidjeti ljubiteljima finog čaja. Njima se pridružuje nova neobjavljena tehnologija koja čini kuhanje opuštenim. “Inspiriran životom” je slogan koji je prikladan za dobrodošlicu gostima!

Ove godine, gotovo 5 m visoka i 8 m široka “Brandenburška vrata” načinjena od 39 Miele-ovih perilica rublja pozdravljaju posjetitelje. Na taj način, Miele kombinira simbol grada Berlina s najtradicionalnijom grupom proizvoda ove tvrtke. Središnja tema koja obuhvaća cijeli portfelj novih proizvoda i značajki upravo je rezultat mota ‘inspiriran životom’. “Naši izlošci na sajmu IFA još jednom pokazuju s koliko proizvoda programeri i dizajneri u Miele-u doprinose uljepšavanju i pojednostvaljivanju života ljudi”, objašnjava Frank Jüttner, direktor prodaje Miele njemačke podružnice. “Potrošači nam pružaju odlučujuća nadahnuća uz pomoć kojih možemo udovoljiti njihovim potrebama”.

Izvanredan aspekt u tom smislu je EditionConn@ct: Kad u perilici rublja ponestane deterdženta, Miele TwinDos sustav za tekući deterdžent automatski šalje poruku putem interneta na korisnikov smartphone ili tablet – omogućava narudžbu i zamjenu sa samo nekoliko klikova. Snažan odgovor daje i novi CM7 samostojeći aparat za kavu, s automatskim uklanjanjem kamenca i isporukom tople vode na različitim temperaturama za različite vrste čajeva. Ostali proizvodi za kuhanje, pranje posuđa, pranje i usisavanje zaokružuju ukupnu ponudu proizvoda.

20000112150.highres2015-095_photo-3_jpg

 

Sve za vaše vjenčanje