U vjenčanjima zaodjenutim u raskošne perjanice pampas trava uživamo već nekoliko sezona, a kako se čini, uživat ćemo i u budućnosti jer pampas je osvojio i ovaj svijet vrhunske estetike. Bez obzira na to je li vjenčanje veliko ili malo, na otvorenom, uz obale mora ili u raskošnim prostorima, pampas je dekoracija koja se savršeno uklapa u razne stilske tematike, vjenčane bukete, mjesta izricanja zavjeta… Jer visoke, mekana pampas trave boje svijetlog žita odlikuje se ne samo vizualnom ljepotom, već i bogatim volumenom, mekim perjanicama koje rastu na vrhu dugačkih grana.

I dok se često povezuje s boho stilom, pampas se lako uklapa u svaki stil jer se divno kombinira s ružama, proteama, ali i granama palmi. Iznimno je popularna dekoracija i izvan svijeta vjenčanja, detalj koji se voli u dizajnu prostora i stilskom oblikovanju. Odlično se uklapa u prostor neutralnih boja, a viseće pampas instalacije su must have sezone.

Brojne su ideje za pampas vjenčanja, posebno ako ste ljubitelj prirodnih materijala, ratana, čipke, lanenih tkanina, ali i detalja poput veličanstvenih lampi, dizajnerskih komada namještaja te perzijskih tepiha. Kombinirajte, dizajnirate, uživajte u ovom impresivnom stilu bez obzira na to je li vaše vjenčanje na rooftopu, u vinogradu, na tropskom otoku ili u muzeju. Jer pampas na jedinstven način svakom vjenčanju, bez obzira na gradove, države i kontinentne, daje ono nešto čarobno.

 

Fotografije: Instagram

 

Sve za vaše vjenčanje