Ovaj je stil jedan od vrhunskih trendova u svijetu vjenčanja, ali i odraz osobnosti mladenaca koji ga odabiru. Predstavljamo vam zelenu oazu cvjetnog minimalizma i stilskog luksuza!

San o vjenčanju na nekoj od omiljenih toplih tropskih destinacija na kojoj ćete svoju priču uroniti u raskoš lokalne tropske flore moguć je i bez odlaska na daleku destinaciju. Posebice ako ste skloni zelenom vjenčanju, onom u kojem je cvijeće ustupilo mjesto raskošnom zelenilu. Palme, listovi monstere, kokosa, slonova uha, banane i strelicije te neodoljiva paprat srce su ovog stila. Posebno oduševljava ta duboka zelena boja izrazitog sjaja, zelena koja se savršeno spaja s bjelinom prostora i estetski pažljivo odabranim detaljima zlatne boje. Neodoljivi su i oblici i veličine tropskog bilja te taj impresivan dojam koji grade u prostoru. Upravo je sve to bilo i više nego dovoljno za predivno ljetno vjenčanje nedaleko od Zagreba. Raskošni bijeli šator bio je savršena kulisa za ovu zelenu priču, onu koju su zamislili i poželjeli Marina i Dominik.

Bez cvijeća, samo tropsko lišće u kombinaciji sa zlatnim detaljima bila je želja ove mladenke koju je u detalje razradila vrsna Nina Blečić iz studija Pixy With Love. U divnom kontrastu s drvenim podom i pletenim detaljima ovo je vjenčanje svojom estetikom pričalo o prirodnom, zelenom i održivom stilu. Jer danas je pojam održivosti i brige za okoliš sve važniji i u svijetu vjenčanja, sve se više mladenaca odlučuje za zelene priče. A one su divna baza za pažljivo biran svaki detalj u prostoru, ali i rafinirani modni stil mladenaca. Upravo su to svojim stilom pokazali Marina i Dominik. A u tom je posebno važan i vjenčani buket u kojem su se uz zelenilo našle i grane bijele orhideje te bez dodatnih boja ispričale impresivnu priču.

U prostor su se savršeno uklopili čarobno dekorirani okrugli stolovi iznad kojih su se izdizale zelene dekoracija na stalcima izrađenima prema idejama i zamisli mladenaca. Pogled gore značio je i pogled prema divnim primjercima rasvjetnih tijela te impresivnoj središnjoj instalaciji. Koliko je ovaj stil poseban i lijep potvrđuju i fotografije. Kombinaciju bijele, zelene i zlatne s drvenim detaljima i ratan košarama tako je lako zavoljeti. Fotogenična i tako moguća i bez odluke o vjenčanju daleko do doma. Zato prihvatite i vi poziv Go Green, Go Tropic!

Tekst Martina Rafaeli

Cvjetne dekoracije i styling Nina Blečić / Pixy With Love

Fotografije Love Food & Wedding Photography

Tema je u potpunosti preuzeta iz magazina Story vjenčanja br 15, lipanj 2020.

Sve za vaše vjenčanje