Ljeto i ljetna vjenčanja divna su prilika za organizaciju ceremonije vjenčanja i uz samo more, na obali, hridi… što je čini se sve češći san zaljubljenika u more, plavi nebo, ljeto i divne plaže… A imati nadohvat ruke more kao što je naše Jadransko, brojne otoke, vale i neodoljive plaže prilika je za domaće ali i strane parove da svoje DA izreknu upravo na plaži. Za inspiraciju donosimo nekoliko prijedloga kako urediti samo mjesto vjenčanja.

Za početak krenite od odabira lokacije, mjesta koje za vas ima značenje ili s kojeg puca najljepši pogled. Istražite sve prednosti (ali i nedostatke) mjesta kako bi sve pripremili na najbolji način.

Razmišljajući o stilu uređenja i dekoracija odite se motom da je manje više i da upravo prirodni ambijent priobalja i mora pružaju jedinstvenost vašem vjenčanju. Privlače dekoracije u kojima dominiraju suhe trave i pampas, grane palmi i trstike, ali i svježe cvijeće.

www.byjulieta.com

Savjet je da naglasak stavite na samu dekoraciju i oblikovanje mjesta izricanja zavjeta, mjesto na kojem ćete izreći svoje zavjete. Brojne su mogućnosti za postavljanje okvira ali je važno vidjeti i kakav je sami teren i kako će biti moguće pričvrstiti konstrukciju i/ili cvjetne dekoracije. Važno je odlučiti se i za prostor za sjedenje za vaše odabrane uzvanike, od stolica, sofa, klupa – brojne su mogućnosti.

www.donnyzavalaphotography.com

Nezaobilazan savjet je da ne idete stilom protiv prirode i ambijenta, uklopite svoju priču u postojeću prirodnu ljepotu i uživajte u najljepšem pogledu na svijetu. Jer zato i volimo vjenčanja na plažama.

 

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE ByJulieta.com / DonnyZavalaPhotography.com

Sve za vaše vjenčanje