Ukoliko želite nešto korisno naučiti, kreativno se izraziti i pritom se dobro zabaviti jesenska radionica Lela Design studija je pravo mjesto za vas.
Radionica će se održati 27.10 u 18.00h, na adresi Črnomerec 41, a imat ćete priliku naučiti kako iskoristiti sve boje i plodove jeseni i dekorirati svoj dom ili neku posebnu jesensku svečanost.
Tema radionice su bundeve i jesenske dekoracije cvijećem, pa ćete zajedno izdubiti bundeve, pripremiti ih za aranžiranje, upoznati se sa sezonskim cvijećem i na koji način nam ono može poslužiti kao savršena jesenska dekoracija. Naučiti ćete kako napraviti vjenčić kojim možete ukrasiti bundevu ili pak neke druge predmete. Uz razne tehnike, imat ćete prilike vidjeti iz prve ruke kako sezonsko cvijeće može uveseliti sivu i tmurnu jesen, naučiti ćete ga slagati i sklapati u jednu zanimljivu cjelinu. Bundeve, kvalitetno sezonsko cvijeće, slastice s bundevom, posebno piće dobrodošlice, smijeh i zabava samo su dio onoga što vas očekuje na jesenskoj radionici u čarobnom Lelinom studiju.
Za više detalja i prijavu pogledajte link:

Sve za vaše vjenčanje