Kada govorimo o trendovima u vjenčanjima, posebno o onim cvjetnim, svake se sezone susrećemo s novim idejama, raskošnim paletama boja i vrstama cvijeća koje su apsolutni hit. Trendovi su poput prozora u svijet mogućnosti, poput svježeg povjetarca koji donosi inspiraciju svakoj budućoj mladenki, ali i profesionalcima koji svaku sezonu pripremaju s puno pažnje. Pa tako cvjetni trendovi koje preporučujemo za neka nova vjenčanja obiluju bojama, stilovima, detaljima koji su dovoljno posebni da se u njima prepoznamo i da ih zavolimo. U tome i jest čarolija trendova. A trendovi su cvjetne kreacije inspirirane romantičnim starinskim vrtovima, hortenzije, vrtne ruže, ranunkule, mekane forme koje djeluju kao da su netom pristigle iz vrata i zauzele mjesto na vašem stolu. Cvijet koji će zasigurno ponijeti titulu najljepšeg cvijeta vjenčanih buketa je božur – mekan, romantičan, raskošan. Ali ne zaboravite da je božur sezonski cvijet pa u doba godine kada ga nema, odaberite, primjerice, raskošne ruže.

Odaberite i girlande. Cvjetne, ispletene od zelenila, raskošnih traka… Odaberite vintage stil vjenčanih buketa, a dojam romantične starine može dati izbor cvijeća poput božura i mini ruža, traka koja u slapovima pada po vašoj haljini, detalj poput starinskog broša, toliko voljene kamee…

A boje? Boje su svuda oko nas i zato budite hrabri i unesite ih u svoje vjenčanje. Vjenčanja vole snažne kontraste, poput više tonova ružičaste, a žuta je apsolutni hit i svojom zavidnom paletom tonova osvaja stalno nove obožavatelje. Narančasta se idealno dopunjuje s bojom koralja, a ne zaboravite i na srebrnozelene nijanse sukulenata.

Naravno da su bijela, svijetli krem tonovi i puderasto roza, bez obzira na trendove, i dalje prvi izbor. I u tome jest čarolija – nešto novo, nešto staro i nova divna vjenčanja su pred nama!

Sve za vaše vjenčanje