Da, da,  pred nama su (ipak) oni najljepši dani u godini. I bez obzira na okolnosti nadamo se da ste se odlučili za blagdansku čaroliju u vašem domu. Pažljivo odabrane dekoracije srce su svake blagdanske priče, a kako smo poželjeli ispričati vam priču o stilskim ali prirodnim dekoracijama, posjetili smo čarobno mjesto, Lela Design studio u Zagrebu. I evo što smo otkrili!

Bilo da ste domaćin svojih najmilijih u ovo blagdansko vrijeme ili samo želite dodati blagdansko veselje svom blagovaonskom stolu, nebrojeni su načini ukrašavanja božićnog stola. Od prekrasnog modernog izgleda do sjaja i glamura, mišljena smo da je prirodan i neutralan blagdanski stol idealan odabir za svačiji stil. Pa zato prednost ove godine dajemo dekoracijama iz blagdanske kolekcije Art of nature, jer priroda i prirodni materijali rado zaodijevaju i svečani stol. Birajte zemljane tonove, lagane i neupadljive boje, materijale iz predivne prirode, i ne zaboravite, prirodni materijali vašem domu daju na posebnosti i svojim divnim mirisom.

Za početak potreban vam je laneni stolnjak kojim ćete prekriti stol, zatim uzmite nekoliko svijeća. Igra svijeća različitih oblika i veličina daje posebnu notu kod dekoriranja blagdanskog stola. Uz kompoziciju svijeća dovoljna je vaza s par cvjetova ili dekorativno zelenilo koje se proteže duž stola. U ovom slučaju što se tiče dekorativnog zelenila neka to bude svježi pinus ili neodoljivo mirisna mirta, lovor ili pak silber čiji miris odmah asocira na Božić.

Čarolija je i u malim iznenađenjima! Pa tako Lela savjetuje da je divno kada se uz tanjur neka nađe maleni personalizirani poklon koji će gostu odmah baciti osmijeh na lice. Za kraj popalite svijeće, nabacite ruž na usne, uzmite čašu dobrog prosecca i sa osmijehom dočekajte svoje najmilije. I za kraj, ovo je stol iz snova i za sve one koji će poželjeti u intimi doma proslaviti iznenadne zaruke ali i prve bračne korake. Sa stilom, naravno!

A za one koji i dalje ne znaju odakle krenuti, ne brinite! Profesionalni tim je tu za vas. Pošaljite upit na lela@leladesign.hr ili svratite do divnog studija.

 

Tekst M.R.

Fotografije Nikola Matić

Dekoracije, postav stola, ideje Lela Design

Sve za vaše vjenčanje