Da, dogodilo se i vjenčanje. Ukoliko ne želite otkriti čije, ne čitajte ovaj tekst prije nego odgledate seriju.

Puno zanimljivosti nam je donijela serija Bridgerton, od jednostavnog uživanja u ljubavnoj priči, do učenja o regency povijesnom periodu s početka 19. stoljeća, društvenih običaja, mode i nezaobilaznih društvenih šuškanja. Zato je posebno zanimljivo zaviriti i u doživljaj vjenčanja glavnih likova, otkriti nešto više o vjenčanici, cvijeću, ceremoniji i slavlju!

A vjenčanje je bilo, kao što bi novonormalnim riječnikom rekli, mini, ali čarobno. Okruženi najbliskijim osobama njih je dvoje napokon postalo supružnicima. Bili su okruženi raskošnim prostorom i cvjetnim dekoracijama, od kojih su se posebno isticale klupe i balkoni uređeni bijelim cvijećem, obratite pažnju na čarobne bijele cvjetove visterije, te put do oltara posipan laticama. Čarobno a opet tako jednostavno, tako moguće poželjeti i za skorašnja vjenčanja u 2021.

A proslava? Ples, formalno druženje i neformalni razgovori očekivani su detalji ali onaj detalj koji ćemo zasigurno pamtiti je bila vjenčana torta. Umjetničko djelo, visine od skorom 1,5 metra. Odlične ideje i za buduća vjenčanja, uz naglasak na estetiku, atmosferu, ukusne male zalogaje i odabrano društvo.

Naravno, obratite pažnju i na prozračnu vjenčanicu, tijaru te raskošni veo!

Tekst M.R.

Fotografije Profimedia

Sve za vaše vjenčanje