Nije čudno da bračni život započinjemo baš putovanjem koje planiramo pomno i s uzbuđenjem, gotovo jednako kao i samo vjenčanje…

Svako putovanje trebalo bi biti što udobnije, lagodnije i funkcionalnije. Zato obratite pozornost na važan detalj – putnu prtljagu. Ona vam može odmoći, ali i pomoći da se osjećate izvrsno, pokretno i samouvjereno. Ako vam netko može u tome pomoći, onda su to sigurno dizajneri i voditelji tvrtke Samsonite, vodećeg svjetskog proizvođača putne i poslovne prtljage.

Izbor prtljage ovisi prije svega o tome kojim prijevoznim sredstvom putujemo, avionom, automobilom, možda brodom, vlakom ili pak motociklom, putujemo li na duži ili kraći period, zajedno s obitelji ili sami, turistički ili poslovno.

Bez obzira na tip putovanja, pri izboru prtljage važno je imati na umu nekoliko važnih detalja:

– Putni kovčeg ili torba treba biti odgovarajućih dimenzija, pri čemu je opcija s mogućnošću proširenja zapremine vrlo dragocjena (pri povratku doma razveselit će nas dodatni prostor za omiljeni suvenir ili poklon dragoj osobi…).

– Otpornost i izdržljivost materijala vrlo su važni. Budite svjesni nemilosrdnog tretiranja prtljage pri avionskim putovanjima.

– Važno je dobro razmotriti tehničke karakteristike: teleskopska ručka, kotači, bravice, remeni, zatvarači i slično… Sve su to detalji koji nam mogu olakšati ili pak zagorčati putovanje. Svakako tražite jamstvo na kvalitetu proizvoda. Ukoliko ne postoji, razmislite o konačnom izboru.

– Unutrašnjost prtljage mora biti funkcionalna, odnosno dobro organizirana u smislu raspodjele pretinaca i prostora.

– Putujete li do neke daleke destinacije, s presjedanjem, idealan izbor je vertikalni kovčeg na četiri (duplirana) kotača – ono što tražimo je izuzetna pokretljivost i lakoća upravljanja po dugim stazama.

– Obratite pozornost na težinu prtljage; nikako ne smije biti preteška dok je još prazna – težimo minimalnoj težini i maksimalnoj izdržljivosti.

– Inovativnost i privlačni dizajn uvijek će vas nadahnuti, a vodite računa i o svom imidžu. Budite drukčiji i osjećajte se ugodno, samouvjereno.

– Na kraju, zaključavanje kovčega vrlo je važno – samo pojedini Samsonite modeli uključuju tzv. TSA bravicu (sigurnosnu bravicu za put u SAD), koju sigurnosne aerodromske službe mogu po potrebi otvoriti i ponovno zaključati bez uporabe sile.

Krenite na put zadovoljni i sigurni, spriječite neugodna iznenađenja zbog neprikladne i loše prtljage koja vam može pokvariti put. Izaberite kvalitetnu prtljagu kao važnog suputnika koji će doprinijeti užitku putovanja, pa čak i ublažiti dosadu u trenucima dugog čekanja. Slobodno tvrdimo da, baš kao i odjeća, dobra torba ne čini, ali zasigurno upotpunjuje svakog putnika. Dopustite si detalje elitnosti, dobrog imidža i dizajna. No prije svega, putujte slobodno, nesputano i udobno s funkcionalnom i pokretljivom prtljagom, i uživajte u kretanju i doživljaju novih destinacija.

Za potpuno zadovoljstvo putovanja…

Ne gubite živce tražeći u torbi šminku, telefon i ostale sitnice. Odaberite Samsonite prtljagu luksuznog dizajna, savršenog suputnika na vašem putovanju, i bezbrižno putujte prema vašem odredištu iz snova.

Ne gubite živce tražeći u torbi šminku, telefon i ostale sitnice. Odaberite Samsonite prtljagu luksuznog dizajna, savršenog suputnika na vašem putovanju, i bezbrižno putujte prema vašem odredištu iz snova.

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje