Putovanje koje će očarati MSC putnike bit će popraćeno i obogaćeno zabavnim brodskim programom, ukusnom kuhinjom te uzbudljivim kulturnim sadržajima.

U sklopu krstarenja, putnici će moći uživati u 12 opuštajućih dana na moru te posjetiti 8 različitih destinacija poput Le Havrea u Francuskoj i Southamptona u Velikoj Britaniji, luka nedaleko Pariza, odnosno Londona. Putnici će biti u prilici istraživati ulice portugalskog Lisabona te Kanarsko otočje, a posebice Santa Cruz de Tenerife, prije uplovljavanja u brazilske gradove Recife, Salvador de Bahia te Rio de Janeiro. Krstarenje završava uplovljavanjem u glavni grad Argentine, Buenos Aires.

Nakon što MSC Magnifica uplovi u Santa Cruz de Tenerife 16. studenog 2014., putnici će imati priliku sudjelovati u tamošnjem maratonu. Moguće je sudjelovanje u jednoj od tri kategorije: najlakša kategorija je 8-kilometarska staza koja prolazi urbanom sredinom i idealna je za dinamično razgledanje grada. Druga kategorija je polumaraton, 21-kilometarska staza koja prolazi oko samog grada Santa Cruz de Tenerife, a potom uz samu obalu pa sudionici ujedno mogu uživati u prekrasnom pogledu na more. Oni najveći zaljubljenici u trčanje mogu sudjelovati u maratonu, 42-kilometarskoj utrci koja počinje u luci Santa Cruz, zatim prolazi kroz centar grada i nastavlja se uz samu obalu. Rok za prijavu sudjelovanja je 25. listopada 2014.

Za one koji ne žele trčati, Santa Cruz, koji se nalazi na sjecištu Europe i Afrike, nudi raznovrsne tržnice, živahnu kulturu, ukusnu hranu te očaravajuće krajolike. U ponudi će biti i bogati program izleta pa će i sudionici utrka i ostali putnici MSC Magnifice moći maksimalno uživati u tamošnjim prirodnim ljepotama te svim otočnim atrakcijama, uključujući shopping ture i kupanje.

Za vrijeme plovidbe putnicima je na raspolaganju zabavni brodski program. Kroz razne umjetničke radionice, igrice i satove tai chija, plesa i sl. putnici mogu naučiti ponešto o povijesti i kulturi gradova koje će posjetiti u sklopu krstarenja. Brodski kuhari će se pobrinuti za raznolika ukusna jela i poslastice, uključujući i lokalne delicije, koje će biti na raspolaganju u buffet restoranu čak 20 sati dnevno.

Nakon Tenerifa, MSC Magnifica će zaploviti prema bujnim obalama Južne Amerike. Nakon nekoliko uzastopnih dana u plovidbi, za vrijeme kojih će se umorni trkači moći opustiti i odmoriti mišiće, putnike očekuje vrela kultura i zapanjujući krajolici Brazila, od plaža prošaranih palmama, tropskih otoka i šuma do zadivljujuće metropole sa šarolikim četvrtima.

Nakon 20 dana plovidbe, na posljednju destinaciju ovog krstarenja, Argentinu, MSC Magnifica će stići 28. studenog 2014. Putnici će moći uživati u proljetnim temperaturama Buenos Airesa, kolijevci tanga, krajolicima La Boce i San Telma te ukusnim, svježe pripremljenim delikatesama argentinske kuhinje.

MSC oceansko krstarenje jedinstveno je putovanje na kojem otkrivate svijet i zapanjujuće destinacije dok ste udobno smješteni na brodu uz vrhunsku mediteransku uslugu.

MSC Cruises je vodeća kompanija za kružna putovanja u Mediteranu, Južnoj Africi i Brazilu. MSC brodovi tijekom cijele godine plove po Mediteranu i Karibima, nude veliki izbor itinerera po Sjevernoj Europi, Atlantiku, Antilima, Južnoj Americi, Južnoj Africi, Dubaiju, Emiratima i Omanu. Veličanstvenu modernu flotu čini 12 brodova: Klasa Fantasia – MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida i MSC Fantasia; Klasa Musica – MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Orchestra i MSC Musica; Klasa Lirica – MSC Sinfonia, MSC Armonia, MSC Opera i MSC Lirica.

Kompanija MSC Cruises je jedinstvena po tome što je primila prestižnu nagradu “7 Golden Pearls” za kvalitetno energetsko upravljanje i očuvanje okoliša koje izdaje međunarodno klasifikacijsko društvo Bureau Veritas. MSC posjeduje ISO certifikate ISO 9001 i ISO 22000 za upravljanje okolišem, zaštitu ekosistema i efikasno upravljanje kvalitetom kako na brodu tako i na obali. MSC Cruises vjeruje kako globalno vodstvo donosi veću odgovornost prema cjelokupnom okruženju u kojem prosperira. Stoga, MSC od 2009. godine sudjeluje u dugoročnom partnerstvu s UNICEF-om te predano pomaže djeci u siromašnim zajednicama Brazila kako bi im omogućio kvalitetno obrazovanje. Partnerstvo je 2014. godine produljeno s ciljem podupiranja UNICEF-a u rješavanju problema gladi i pothranjenosti u zemljama u razvoju i u izvanrednim situacijama. Od početka suradnje MSC je prikupio gotovo tri milijuna eura od donacija putnika MSC Krstarenja.

Sve za vaše vjenčanje