Ukoliko se vaše vizije visoke mode mogu opisati raskošnim modelima u kojima su čarobne siluete odjevene u cvijeće, leptire, boje, perle, vez i perje, zavirite u reviju čarobnjaka Elieja Saaba, bez čijih su haljina crveni tepisi i luksuzna vjenčanja nezamislivi.

Elie Saab HC SS22
Profimedia 

Dizajner se na parišku pistu vratio nakon dvije godine izbivanja, a razlog tome su naravno pandemija te katastrofa, masovna eksplozija koja je u kolovozu 2020. zadesila Bejrut, glavni grad Libanona, ona u kojem su bile uništene prostorije u kojima nastaju najljepši primjerci njegove mode. Čak 55 modela je prošetalo pistom te donijelo dašak Mediterana, dašak luksuza uronjenog u vrhunske tkanine i ručni rad.

Elie Saab
Profimedia 

Til, svileni saten, taft, boje, motivi cvijeta bugenvilije, igra dužinama, predimenzioniranim cvjetnim detaljima koji su tako u stilu Carrie Bradshaw, ali jedna je haljina ukrala show – vjenčanica!

Elie Saab HC SS22
Profimedia 

Elie Saab HC SS22
Profimedia 

Elie Saab HC SS22
Profimedia 

Jer čarobni Elie Saab obožava vjenčanice, te poručuje, možda vjenčanja danas imaju 100 a ne 1000 uzvanika ali važnost ceremonije je nepromijenjena. 

Posjetite galeriju fotografija modeli koji posebno oduševljavaju, a koji još jednom potvrđuju da se nose floralni motivi!

Profimedia Elie Saab Haute Couture 22