Ovo je godina u kojoj će Lavovi doživjeti uspjeh na poslu i konačno početi zarađivati ​​novac koji zaslužuju.

U siječnju 2022. Lavove pod utjecajem Saturna očekuje navala sreće, optimizma, puno dobrih događaja na poslu. Također, Jupiter može donijeti neke zanimljive prilike u prvih devet mjeseci sljedeće godine. Ipak, budite oprezni pri donošenju važnih odluka. U travnju i srpnju ćete imati manje trzaje pod utjecajem retrogradnog Merkura.

Ljubav

U 2022. Lavovi mogu proći kroz vrlo neugodno razdoblje kada je ljubav u pitanju. Sukobi među partnerima mogući su u siječnju i veljači, a od vas se traži prilagodba, prisebnost, zrelost i otvorenost za kompromise. Lavovi koji su ove godine bili u dugogodišnjoj vezi mogu očekivati ​​i vjenčanje. Manji sukobi i razlike u mišljenjima bit će gotovo svaki dan, ali nemojte dopustiti da vam to pokvari vezu.Venera vam je dobro postavljena do 3.5. do 29.5, zatim odvojeno (kada ste u vašem znaku) od 12.8. do 6.9., a od 17.11. do 11.12.

Posao

Napredak u karijeri zagarantiran je svim Lavovima ove godine. Utjecaj Jupitera u sedmoj kući dokaz je da možete očekivati ​​priljev novca od tvrtke ili bliskog rođaka. U drugoj polovici godine možete očekivati ​​da će se neki kolege okrenuti protiv vas na poslu.

Godišnji horoskop za Lava za 2022
Instagram 

Novac

Za Lavove je ovo dobra godina kada su u pitanju financije. Kao rezultat napredovanja u karijeri, bit će novca na koji niste računali. Razdoblje nakon 6. travnja 2022. je posebno snažno i možete očekivati ​​uspjeh u poslu, uspostavljanje novih kontakata koji će vam biti od velike važnosti.

Obitelj

Lavovi će se ove godine dobro slagati s obitelji u obitelji, uglavnom s muškarcima slične dobi. To uključuje braću. Ovo je godina u kojoj Lavovi mogu očekivati ​​vjenčanje svoje djece. Ako ste u braku bez djece, ovo će biti dobra godina za proširenje obitelji.

Zdravlje

Neki Lavovi su ove godine imali zdravstvenih problema, no to će se promijeniti između siječnja i travnja. Lavovi će se najčešće ove godine suočiti s infekcijama i lošim probavnim sustavom. Saturn i Uran u izazovnim aspektima ponekad će donijeti tmurne misli ili stres u vaš znak. Najbolje ćete se osjećati ako redovito prakticirate tehniku ​​opuštanja ili jačate imunitet redovitim šetnjama zrakom ili prirodom.